بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار

 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی آووکادو به روش اسپانیایی

آووکادوهای نارس کمی در آب نمکی ترشی و ملایم و کمی شیرین ترشی می خورند. اینها برای تهیه در کنار همبرگر ، هات داگ یا غذای Tex-Mex مورد علاقه شماست. آنها اضافه کردن مضطرب به سالاد نیز! اینها بسیار اعتیاد آور هستند. من بیشتر از خریدن آووکادوی نارس خریداری می کنم. من از آب نمک بارها و بارها استفاده می کنم. با افزودن بیشتر آووکادو و اجازه دادن به آنها برای 24 ساعت استراحت قبل از مصرف ، می توان از آب نمک استفاده مجدد کرد. اینها در یخچال حدود 5 روز دوام می آورند.


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 1 ¼ فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب فیلتر شده
  • ½ فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری نمک سنگ
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل هبانرو
  • 2 عدد فلفل هبانرو
  • 1 حبه سیر ، کمی خرد و نصف شده
  • 2 عدد آووکادوی نارس ، پوست کنده و خرد شده به هشتم

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


سرکه و آب را در قابلمه ترکیب کنید. شکر و نمک را هم بزنید. دانه خردل ، شوید ، دانه های فلفل ، و تکه های فلفل هبانرو را اضافه کنید. بجوشانید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شوند. از روی حرارت بردارید تا دمای اتاق خنک شود ، حدود 15 دقیقه.

گام 2


فلفل هابانرو و حبه سیر را بین 2 شیشه کنسرو تقسیم کنید. برش های آووکادو را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید.

مرحله 3


مخلوط سرکه را هم بزنید تا به طور مساوی چاشنی را پرداخت کنید. داخل شیشه ها بریزید. درها را ببندید و در یخچال قرار دهید. خنک شوید تا زمانی که طعم ها ترکیب شوند ، حدود 24 ساعت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها

سرانجام شلغم دست کم گرفته و مغفول مانده به صحنه می آید. آه آن خوبی ترد ، فوشیا! یک ماده اصلی در خاورمیانه ، شلغم ترشی افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها یا به تنهایی فوق العاده است. این دستور 2 عدد شلغم ترشی به ارزش کوزه میسون ارائه می دهد ، اما من توصیه می کنم بیش از کمتر تهیه کنید زیرا نیاز به برنامه ریزی قبلی تا 1 هفته دارد.

چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 2 شلغم ، پوست کنده و خرد شده به گوه های 1/2 اینچی
  • 1 چغندر کوچک ، نازک برش خورده
  • 2 حبه سیر ، خرد شده
  • 1 فنجان سرکه سفید مقطر
  • 1 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری شکر سفید
  • نمک دریا 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


شلغم ، چغندر و سیر را بین دو ظرف 16 اونسی میسون تقسیم کنید.

گام 2


سرکه ، آب ، شکر و نمک را در قابلمه ترکیب کرده و بجوشانید. به مدت 2 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت برداشته و روی شلغم بریزید ، 1/2 اینچ فضا در بالا بگذارید. شیشه ها را ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آلبالو ترشی خوشمزه

نه تنها آلبالو ترشی خوشمزه به دست می آورید ، بلکه راهی آسان برای تبدیل سرکه به رنگ قرمز تیره افسانه ای با طعمی مزه ای است که برای هر نوع لباس پوشیدن مناسب و چشم نواز است. به علاوه می توانید گیلاس را به سالاد اضافه کنید.

چک لیست مواد تشکیل دهنده

 

  • 1 فنجان آلبالو ، بدون حفره
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان سرکه سفید با کیفیت خوب ، یا در صورت لزوم
  • همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


آلبالوها را بشویید و آبکش کنید ، آنها را روی یک ظرف پخت فلزی قرار دهید و به مدت 1 ساعت در آفتاب قرار دهید تا مطمئن شوید کاملاً خشک هستند.

گام 2


گیلاس ها را در یک شیشه استریل شده و درب پلاستیک قرار دهید. نمک اضافه کنید در سرکه بریزید تا شیشه پر شود. درب ظرف را محکم ببندید و برای رسیدن به طعم و رنگ ، 3 تا 4 هفته کنار بگذارید. در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی با تخمیر و بدون استفاده از سرکه

این ترشی های سبک دلی به سبک قدیمی کاملاً با تخمیر و بدون استفاده از سرکه ایجاد می شوند. این دستور غذایی مقداری تولید می کند که ظرف شیشه ماسون نیم گالن را پر می کند. اگر دوست دارید ، به دلیل جذابیت بصری قرمز (و تندی) چند عدد فلفل غیر سنتی شیلی د آربول اضافه کنید!


عناصر


چک لیست مواد تشکیل دهنده
½ آب گالن
خیارهای 2 پوندی کربی
1 فنجان آب شیر
⅓ فنجان نمک کوشر
5 حبه سیر تازه یا بیشتر به طعم میل کنید
1 دسته شوید تازه ، ساقه های اصلاح شده
3 عدد فلفل دلمه ای شیلی د آربول (اختیاری)


دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


1/2 گالن آب را در یک ظرف بزرگ یا گلدان بریزید. شل را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت بماند تا کلر محلول از آن خارج شود.

 

گام 2


خیارهای ترد را با نگهداری در یخچال یا خیساندن در آب بسیار سرد به مدت 1 ساعت در اختیار داشته باشید.

مرحله 3


1 فنجان آب را در قابلمه بجوشانید. نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 4
خیارها را در آب سرد بشویید و شکوفه هایی که ممکن است به آنها بچسبد را از بین ببرید. خیارهای بزرگ را از طول بچرخانید. خیارهای متوسط ​​را از طول به دو نیم کنید. خیارهایی به اندازه درخت خربزه را کامل بگذارید.

مرحله 5
حبه های سیر را پوست بگیرید و به آرامی خرد کنید ، اما آنها را به صورت تکه تکه و خرد نکنید.

مرحله 6
آب نمک خنک شده را در یک ظرف 1/2 گالنی میسون بریزید. خیار ، سیر ، شوید و فلفل دلمه ای خشک را که به صورت زیبایی چیده شده اضافه کنید. خیارها را محکم بسته بندی کنید. با ترشی کوچک می شوند. شیشه را با آب دکلره پر کنید تا زمانی که خیار فقط پوشانده شود تا از رقیق شدن بیش از حد آب نمک جلوگیری کنید.

مرحله 7
شیشه را آزادانه بپوشانید و در دمای اتاق کنار بگذارید. ظرف را اگر خیلی پر است روی ظرف بچینید تا دریبل هایش گرفته شود. 12 تا 24 ساعت به ترشی ها زمان دهید تا تخمیر شروع شود. وقتی به مرحله ترشی که ترجیح می دهید: جدید ، نیمه ترش یا ترش ، آنها را در آب نمک و کاملاً پوشانده شده در یخچال قرار دهید. بیش از حد علامت گذاری نکنید ، زیرا خنک شدن سرعت را کاهش می دهد ، اما متوقف نمی شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد

تربچه ترشی عطر و طعم خوبی به بسیاری از چیزها می دهد ، از جمله سالاد ، کاسه رشته ، رشته تاکو و ساندویچ های بریزی. آنها حتی به تنهایی عالی هستند! آنها با ادویه ها و ادویه های مختلف به راحتی قابل تنظیم هستند. اینها در عرض چند دقیقه آماده می شوند ، اما طعم فقط یک شبه بهتر می شود. آنها هرچه بیشتر بنشینند سایه ای دوست داشتنی از رنگ صورتی به خود می گیرند. برای برش سریع و یکنواخت از دستگاه برش دهنده ماندولین استفاده کنید. برای چندین هفته نگه دارید


عناصر

 

  • دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
  • چک لیست مواد تشکیل دهنده
  • 10 تربچه ، خلال نازک
  • ⅔ فنجان سرکه شراب سفید
  • ⅓ فنجان آب
  • 1 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • غلاف انیسون 1 ستاره
  • oon قاشق چای خوری دانه زیره
  • ½ قاشق چای خوری دانه های فلفل سیاه

دستورالعمل چک لیست


مرحله 1
برش های تربچه را درون ظرفی به اندازه یک پیمانه درب دار قرار دهید.

گام 2
سرکه و آب را در یک قابلمه کوچک غیر واکنشی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. شکر و نمک را بزنید تا حل شود. از روی حرارت برداشته و غلاف بادیان ستاره ای ، زیره و دانه های فلفل سیاه را اضافه کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه کمی خنک شود.

مرحله 3
مایعات را روی تربچه بریزید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود ، سپس در یخچال قرار دهید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

یک ترشی واقعاً دلپذیر با طعم فلفل

یک ترشی واقعاً دلپذیر که باعث رضایت ما کسانی خواهد شد که دندان شیرین شلی داریم. من به دنبال یک دستور العمل ترشی واقعاً خوش طعم ، نه شیرین ، بلکه نه فقط تند بوده ام. نکته اصلی ، تنوع مواد تشکیل دهنده است ، نه فقط کاهش قند. فقط 24 ساعت در یخچال است و آنها برای میان وعده آماده هستند.


چک لیست مواد تشکیل دهنده


1 ¼ فنجان آب
1 ¼ فنجان سرکه سفید
2 قاشق چای خوری نمک ترشی
1 قاشق چایخوری کل دانه های فلفل تلی چری
1 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
½ قاشق چای خوری دانه خردل قهوه ای
½ قاشق چای خوری شکر سفید
¼ قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده ، یا بیشتر به مزه
6 عدد خیار ترشی
on پیاز سفید کوچک ، خلال شده
8 شاخه شوید تازه
1 حبه سیر ، کمی خرد شده


دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


آب ، سرکه ، نمک ، دانه های فلفل ، دانه خردل زرد و قهوه ای ، شکر و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. اجازه دهید مخلوط خنک شود ، حدود 30 دقیقه.

گام 2


خیارها را به صورت نیزه ای خرد کرده و در یک ظرف شیشه ای با دهان بزرگ 1 لیتری بسته بندی کنید. برش های پیاز ، شاخه های شوید و سیر را اضافه کنید. مخلوط سرکه خنک شده را روی خیارها در شیشه بریزید تا کاملاً پوشانده شود. قبل از سرو با درپوش در بسته و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی دوازده مخلوط ایتالیایی

یکی از مواردی که من در سفرهایمان به ایتالیا دوست دارم نمونه برداری از اقلام مختلفی است که اقوام شوهرم از باغ های خود نگهداری کرده اند. Finocchi (رازیانه) موجود در agrodolce (ترش-شیرین) یکی از آنهاست! می توان آن را به عنوان یک غذای فرعی (کنتورو) یا به عنوان همراه با یک لوبیا سرو کرد. شیشه ها را می توان تا 1 سال در یک مکان خشک و خنک نگهداری کرد. هر شیشه ای که مهر و موم نکرده باشد باید در یخچال قرار داده شود و ظرف 2 هفته مصرف شود.


مواد لازم :
  • پیاز رازیانه 1 پوندی ، هسته ای و برش خورده
  • 3 فنجان آب
  • 2 فنجان سرکه شراب سفید
  • نمک کوشر 1 قاشق غذاخوری
  • ½ فنجان شکر نیشکر توربینادو
  • ⅓ فنجان روغن زیتون بکر
  • 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده خرد شده

دستورالعمل 
مرحله 1


2 شیشه را از نظر وجود ترک و حلقه ها بررسی کنید تا زنگ زدگی نداشته باشد و هر نوع نقص را دور بریزید. تا زمانی که رازیانه آماده شود ، در آب در حال جوش قرار بگیرید. درب ها و حلقه های جدید و استفاده نشده را در آب گرم و صابون بشویید.

گام 2


رازیانه خرد شده را در آبکش قرار دهید و خوب بشویید.

مرحله 3


آب ، سرکه و نمک را در قابلمه بزرگی ترکیب کرده و بجوشانید. رازیانه ، شکر ، روغن زیتون و پیاز کوهی را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. دوباره به جوش آورده و به مدت 3 دقیقه بپزید.

مرحله 4


رازیانه را با یک قاشق سوراخ دار از مایع پخته شده خارج کرده و درون شیشه های استریل شده قرار دهید. شیشه ها را با مایع داغ پخت و پز پر کنید و فضای سر 1/2 اینچی را بگذارید. قسمت بالای شیشه ها را با یک پارچه تمیز پاک کنید. درب ظرف ها را بگذارید و محکم کنید.

مرحله 5


یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. با استفاده از یک نگهدارنده ، شیشه های پایین را با فاصله 2 اینچ در آب جوش بگذارید تا جوشانده شود. در آب جوش بیشتری بریزید تا شیشه ها حداقل 1 اینچ بپوشند. بگذارید تا جوش بیاید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه آنرا پردازش کنید.

مرحله 6


شیشه ها را با دستگاه شیشه بلند کنید و بگذارید روی حوله آشپزخانه ، با فاصله چند اینچ ، به مدت 12 تا 24 ساعت بماند. مرکز هر درب را با انگشت فشار دهید تا اطمینان حاصل کنید که درب به بالا یا پایین نمی رود. حلقه ها را برای نگهداری برداشته و به مدت 1 هفته در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۸:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی فلفل جالوپینو خوشمزه و آسان

یک دستورالعمل سریع و آسان برای فلفل دلمه ای خوشمزه! شوهر من اینها را دوست دارد و بسته به سلیقه شخصی میزان سیر نیز قابل تنظیم است. ما زیاد استفاده می کنیم زیرا طرفداران بسیار زیادی سیر ترشی هستیم. همچنین می توانید فلفل دلمه ای را جایگزین jalapenos ، گل کلم را به جای هویج قرار دهید یا پیاز کوچک اضافه کنید. ترشی حدود 6 هفته در یخچال نگهداری می شود.

 

  • 2 فنجان سرکه سفید
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • 2 هویج ، خرد شده به اندازه لقمه
  • 16 عدد فلفل جلاپنو تازه ، خرد شده
  • 1 عدد سیر ، پوست کنده یا بیشتر برای طعم
  • 2 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه کامل
  • 2 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل کامل
  • 2 قاشق چایخوری برگ آویشن
  • دستورالعمل چک لیست

مرحله 1


سرکه سفید و روغن زیتون را در یک گلدان ترکیب کنید. جوش بیاورید. هویج اضافه کنید تا زمان نرم شدن ، حدود 10 دقیقه بپزید. ژالاپنوس ، سیر ، دانه های فلفل دلمه ای ، گشنیز ، نمک ، دانه خردل و آویشن را بهم بزنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه نرم شود و جالاپنوس نرم شود.

گام 2


مخلوط jalapeno را در 2 شیشه بریزید ، مطمئن شوید که jalapenos کاملا در مخلوط سرکه غوطه ور شده است. حدود 1 ساعت خنک کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه سیر ترشی اسپانیایی

عناصر
  •  
  • 2 پیمانه آب
  • 3 فنجان حبه سیر پوست کنده شده
  • 12 دانه گشنیز
  • 6 دانه فلفل کامل
  • 3 چیل داغ خشک ، خرد شده
  • 3 فلفل دلمه
  • 1 برگ بو ، به سه قطعه پاره شده است
  • 1-1 / 2 فنجان سرکه شراب سفید یا سرکه سفید مقطر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1-1 / 2 قاشق چایخوری کنسرو نمک

جهت ها


در یک قابلمه بزرگ ، آب را بجوشانید. سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه بجوشانید.
در همین حال ، گشنیز ، دانه های فلفل دلمه ای ، فلفل دلمه ای ، فلفل دلمه ای و برگ بو را بین سه شیشه گرم نیم پیمانه تقسیم کنید. سیر را آبکش کرده و درون شیشه ها را در 1/2 سانتی متر از قسمت بالا قرار دهید.
در یک قابلمه کوچک ، سرکه ، شکر و نمک را مخلوط کنید. مدام به هم بزنید تا به جوش بیاید. مایع داغ را با احتیاط روی سیر ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1 حبه سیر: 5 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 30 میلی گرم سدیم ، 1 گرم کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی کدو سبز شیرین و شور

عناصر

 

  • 11 فنجان کدو سبز خرد شده (حدود 3 پوند)
  • 1 پیاز بزرگ ، نصف شده و نازک خرد شده
  • 1/3 فنجان نمک کنسرو
  • 4-1 / 2 فنجان سرکه سفید
  • 3 فنجان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • 1-1 / 2 قاشق چای خوری زردچوبه چرخ شده

جهت ها


کدو سبز و پیاز را در یک کاسه بزرگ غیرفعال قرار دهید. نمک را بپاشید و آن را پرتاب کنید تا پوشانده شود. برای پوشاندن آب اضافه کنید بگذارید در دمای اتاق 2 ساعت بماند. زه کشی؛ کاملاً آبکشی و تخلیه کنید.
 موجودی باقیمانده را ترکیب کنید. جوش آورده و هم بزنید تا شکر حل شود. گرما را کاهش دهید بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا طعم ها مخلوط شوند. مخلوط کدو سبز را اضافه کنید گاهی جوش بزنید و جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید بجوش و آرام ، بدون پوشش ، 5-4 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود.


مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون شش شیشه داغ 1 پیمانه ای بگذارید و 1/2 در آن باقی بماند. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مایع ترشی گرم تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


نکات ترشی کدو سبز شیرین و ترش
کدو سبز ترشی چه طعمی دارد؟


طعم کدو سبز ترشی بسیار شبیه ترشی است که با خیار درست می شود. حتی می توانند کمی ترد باشند زیرا محتوای آب کدو سبز کمتر است.


کدو سبز ترشی چه مدت دوام می آورد؟


شیشه های ترشی کدو سبز باز نشده فقط باید تا یک سال نگهداری شود. این ترشی ها پس از باز شدن ، 2-3 هفته در یخچال ماندگار می شوند.


با کدو سبز ترشی چه کاری باید انجام دهم؟


کدو سبز ترشی جایگزین مناسبی برای هر زمان استفاده از ترشی است. آنها را با همبرگر ، ساندویچ و هوای سبک کوبایی امتحان کنید. تحقیقات انجام شده 
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 12 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 87 میلی گرم سدیم ، 3 گرم کربوهیدرات (2 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)