بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار

 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

آموزش ترشی کریسمس مناسب ارامنه

عناصر

 

  • ترشی شوید 1 گالن
  • 11-1 / 4 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • میخک کامل 1 قاشق غذاخوری
  • 3 تا 4 عدد فلفل جلاپنو ، خرد شده
  • 4 تا 5 حبه سیر ، خرد شده
  • 4 تا 5 چوب دارچین کامل
  • 1 پوند آلبالو کامل
  • 3 شیشه (هر کدام 15 اونس) پیاز مروارید ، آبکش شده
  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون

جهت ها


خیارشور ، آب ذخیره شده را تخلیه کنید آب را کنار بگذارید. خیار شور را به 1/2 اینچ بریزید. برش؛ کنار گذاشتن در یک گلدان بزرگ ، شکر ، سرکه ، دانه خردل ، میخک ، فلفل ، سیر ، چوب دارچین و آب ترشی را مخلوط کنید.


پختن روی شکر با حرارت متوسط ​​، حدود 10 دقیقه حل می شود ، و گاهی اوقات هم می زنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید به آرامی ، 10 دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید کمی خنک چوب دارچین را دور بریزید.
در یک کاسه بزرگ ، گیلاس ، پیاز و برش های ترشی را با هم مخلوط کنید. مایعات را روی مخلوط ترشی بریزید. روغن را هم بزنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 48 ساعت در یخچال قرار دهید و گاه گاهی هم بزنید. مخلوط را بین شیشه ها تقسیم کنید. روی آن را بپوشانید و تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت ویراستار
هنگام برش فلفل تند از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید. روغن ها می توانند پوست را بسوزانند. از دست زدن به صورت خودداری کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 99 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 55 میلی گرم سدیم ، 25 گرم کربوهیدرات (23 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی قارچ اروپایی

عناصر

 

  • 5 پوند قارچ تازه کوچک
  • 2 عدد پیاز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 1-1 / 2 فنجان روغن کانولا
  • 1/4 فنجان شکر
  • کنسرو نمک 2 قاشق غذاخوری
  • 3 حبه سیر ، خرد شده
  • 1-1 / 2 قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4 قاشق چایخوری ترخون خشک

جهت ها


همه مواد را در یک گلدان ذخیره کنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید به آرامی ، 10 دقیقه بجوشد. مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه داغ 1 پیمانه ای بگذارید و 1/2 در آن را بگذارید. فضای سر
حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید. شیشه ها را داخل کنسرو قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملا با آب پوشانده شده اند. جوش بیاورید. به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 18 کالری ، 1 گرم چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 35 میلی گرم سدیم ، 2 گرم کربوهیدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ترشی یونانی هفت دره

عناصر
  •  
  • گوجه سبز 7 پوندی (حدود 20 متوسط)
  • 4 پیاز بزرگ
  • 2 عدد پیاز قرمز بزرگ
  • 3 عدد فلفل سبز بزرگ
  • 2 عدد فلفل قرمز بزرگ شیرین
  • کنسرو نمک 4 قاشق چایخوری
  • 5 فنجان سرکه سیب
  • 4 فنجان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری دانه کرفس
  • 4 قاشق چایخوری دانه خردل

جهت ها


گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل را به صورت گوه برش دهید. در یک غذاساز ، سبزیجات را به صورت دسته ای بپوشانید و فرآوری کنید تا ریز خرد شود. نمک را هم بزنید. مخلوط را بین دو صافی تقسیم کنید و هر کدام را روی یک کاسه قرار دهید. بگذارید 3 ساعت بماند.
مایع را از کاسه ها دور بریزید. سبزیجات را در گلدان ذخیره کنید. سرکه ، شکر ، دانه کرفس و دانه خردل را هم بزنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 30-35 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود.
مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه پیمانه داغ قرار دهید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
2 قاشق غذاخوری: 37 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 78 میلی گرم سدیم ، 9 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 0 پروتئین. مبادلات دیابتی: 1/2 نشاسته.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی چهار فصل اسپانیایی

عناصر

 

  • 6 فنجان شکر
  • 6 فنجان سرکه سفید
  • 1/4 فنجان دانه کرفس
  • 1/4 فنجان دانه خردل
  • کنسرو نمک 2 قاشق غذاخوری
  • 10 هویج متوسط ، از طول نصف شده و به قطعات 2 اینچی بریده شوید
  • 3 خیار متوسط ، خلال شده
  • 3 عدد فلفل قرمز متوسط شیرین ، به قطعات 1 اینچی بریده شوید
  • 2 عدد پیاز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 1 دسته پیاز سبز ، به قطعات 2 اینچی برش دهید

جهت ها


در یک اجاق هلندی ، 5 ماده اولیه را ترکیب کنید. جوش بیاورید ، هم بزنید تا شکر حل شود. در همین حال ، مواد باقی مانده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
مایع گرم را روی سبزیجات بریزید. سرد. در صورت تمایل به شیشه ها منتقل کنید. محکم بپوشان قبل از سرو به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار دهید. تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.


ارزش غذایی
1/4 فنجان: 55 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 28 میلی گرم سدیم ، 13 گرم کربوهیدرات (11 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی لوبیا سبز یک ترشی مدیترانه ای

عناصر
  •  
  • 1-3 / 4 پوند لوبیای سبز تازه ، اصلاح شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 4 حبه سیر ، پوست کنده
  • 4 قاشق چایخوری دانه شوید یا 4 سر شوید تازه
  • 2-1 / 2 فنجان آب
  • 2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
  • نمک کنسرو 1/4 فنجان

جهت ها


حبوبات را در 4 شیشه گرم 1 پیمانه تا 1/2 سانتی متر از قسمت بالا بسته بندی کنید. دانه های کاین ، سیر و شوید را به شیشه ها اضافه کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، آب ، سرکه و نمک را بجوشانید.
مایع گرم را با احتیاط روی لوبیا ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
8 لوبیای سبز: 9 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 83 میلی گرم سدیم ، 2 گرم کربوهیدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشی چغندر و فوت و فن آن

عناصر


3 پوند چغندر کوچک کوچک
2 فنجان شکر
2 فنجان آب
2 فنجان سرکه سیب
2 عدد چوب دارچین (3 اینچ)
1 قاشق چایخوری میخک کامل
1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای


جهت ها


چغندرها را بشویید و تاج های اول را اصلاح کنید. در اجاق گاز هلندی قرار داده و با آب بپوشانید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید روی آن را بپوشانید و بجوشانید تا 25 دقیقه و 25 دقیقه منقبض شود. از آب خارج کنید سرد. چغندر را پوست بگیرید و چهارم کنید.
چغندر را در فر هلندی قرار دهید. شکر ، آب و سرکه را اضافه کنید. ادویه ها را روی ضخامت دو برابر پارچه های پنیر قرار دهید. گوشه های پارچه را بالا بیاورید و با نخ ببندید تا کیسه ای تشکیل شود. به مخلوط چغندر اضافه کنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه بپزید. کیسه ادویه را دور بریزید.
چغندرها را با احتیاط در 4 شیشه داغ 1 پیمانه تا 1/2 سانتی متر از قسمت بالا قرار دهید. مایع گرم را با احتیاط روی چغندر ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 35 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 53 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 44 میلی گرم سدیم ، 12 گرم کربوهیدرات (11 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 سبزی ، 1/2 نشاسته.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی فلفل دلمه و طرز تهیه آن

عناصر


5 فلفل قرمز بزرگ شیرین
8 فلفل موز (حدود 1 پوند)
1 پیاز متوسط ​​، خلال نازک
8 حبه سیر ، پوست کنده
4 قاشق چایخوری روغن کانولا
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1-1 / 4 فنجان شکر
کنسرو نمک 2 قاشق چایخوری


جهت ها

فلفل قرمز و موز را به صورت نواری بریزید ، بذرها را دور بریزید. فلفل ها را در 5 شیشه داغ 1 پیمانه تا 1/2 سانتی متر از قسمت بالا بسته بندی کنید. پیاز ، سیر و روغن را بین شیشه ها تقسیم کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، آب ، سرکه ، شکر و نمک را بجوشانید. مایع داغ را با احتیاط روی مخلوط فلفل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مایع گرم تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
ارزش غذایی
1 اونس: 13 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 15 میلی گرم سدیم ، 3 گرم کربوهیدرات (2 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 0 پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشی خیار را اینطوری بندازید

مواد لازم :
  • 11 فنجان آب
  • 5 فنجان سرکه سفید
  • نمک کنسرو 1 فنجان
  • خیار ترشی 12 پوندی ، به صورت طولی یا چهار چهارم
  • 9 شاخه شاخه یا سر
  • 18 حبه سیر
  • 18 عدد چیلی داغ خشک
دستورالعمل:

در یک بشکه آب ، آب ، سرکه و نمک را بجوشانید. 10 دقیقه بجوشانید.

خیارها را در 9 شیشه کوارته گرم در 1/2 اینچ بسته بندی کنید. در هر شیشه یک سر شوید ، دو حبه سیر و دو عدد فلفل قرار دهید.
با احتیاط مخلوط داغ را درون شیشه ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.

فضای سر . حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.

هر کدام 1: 4 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 727 میلی گرم سدیم ، 1 گرم کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.


عاشق این دستورم! طعم بسیار شبیه آنچه مادر من درست می کند! تنها تغییری که من ایجاد کردم این بود که چند شیشه بدون فلفل فلفل قرمز درست کردم!

این دستورالعمل تقریباً شبیه مادربزرگهای من به نظر می رسد اما زمان پردازش یک داور در 180 درجه باید 30 دقیقه باشد نه 10 عدد شیشه ها را در آب در حال جوش (150 درجه) قرار دهید و تا 180 گرم کنید. دقایق. این یک روش تایید شده توسط USDA است و ترشی تردتر درست می کند همانطور که ترشی ترد به شیشه اضافه می شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ادویه نمک تایلندی

طرز تهیه ادویه نمک تایلندی

یکی دیگر از چاشنی های همه منظوره که با هر نوع شور و خوشمزه ای همراه خواهد بود: همبرگر ، سینه مرغ ، سبزیجات کبابی ، حتی سوپ و آبگوشت.

6 قاشق غذاخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری برگ خشک آویشن
1/2 قاشق چایخوری مرزنجوش
1/2 قاشق چایخوری نمک سیر یا پودر سیر
2 قاشق چای خوری 1/4 قاشق چایخوری
1/4 قاشق چایخوری پودر کاری
1 قاشق چایخوری خردل خشک
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/8 قاشق چای خوری علف هرز شوید
1/2 قاشق چایخوری نمک کرفس

آنچه شما نیاز دارید


شیشه های شیشه ای را با درهای محکم تمیز کنید. درپوش ها برای تازه نگه داشتن چاشنی ها مهم هستند و از آنجا که ظروف پلاستیکی بوی مواد را جذب می کنند ، شیشه مهم است.
آسیاب قهوه (یا چرخ ادویه ، که در اصل همان چیز است). به طور طبیعی ، شما می خواهید آن را بین موارد استفاده تمیز کنید تا پس مانده های زیره به مخلوط ادویه ای که شامل زیره نیست را نداشته باشید (البته کمی زیره اضافی هرگز به کسی آسیب نمی رساند).


قیف: فقط سعی کنید ادویه های خود را بدون یکی درون شیشه ها بریزید. بله ، می توانید سعی کنید از یک تکه کاغذ روغنی استفاده کنید ، اما بعد از دو بار ریختن ادویه جات ترشی جات در همه جای محل ، می خواهید قیف بخرید. از آن مرحله رد شوید و از قیف استفاده کنید.


برچسب ها: علاوه بر نام مخلوط ادویه ، می توانید تاریخ ساخت آن را نیز بنویسید. اگر متوجه شدید شش ماه از آن گذشته است ، ممکن است بخواهید به فکر ساخت یک دسته تازه باشید.


گیاهان در مقابل ادویه جات و ترشی جات


بیشتر ادویه ها دانه های خشک ، ریشه یا جوانه های گل یا در مورد چیلیس ، میوه های خشک هستند. و مگر اینکه این ترکیب به طور خاص ادویه های کامل را بخواهد ، فرض کنید که آنها باید خرد شوند. بنابراین وقتی پودر زیره را در لیست مواد تشکیل دهنده دیدید ، باید با دانه کامل زیره شروع کنید و خود آن را خرد کنید. همان مواردی مانند گشنیز ، رازیانه و فلفل سیاه (از نظر فنی یک جوانه گل خشک ، نه یک دانه).

سایر مواد شامل پودر سیر و پودر پیاز که به ترتیب سیر و پیاز هستند خشک شده و سپس به صورت پودر در می آیند. نیازی نیست که اینها را آسیاب کنید ، بلکه بیشتر از ظرف استفاده کنید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترکیب ادویه مرغ و ماهی و ادویه کاری

مخلوط پودر کاری



حدود هزار روش وجود دارد که می توانید با استفاده از هزار ماده مختلف ، پودر کاری درست کنید. این یکی نسخه خوش طعم تایلندی است که کاملا ملایم است. شما همیشه می توانید گرمای بیشتری اضافه کنید. عنصری که به زردچوبه رنگ زرد مشخصه به پودر کاری می دهد.

1 قاشق غذاخوری زردچوبه
3 برگ بو (حذف ساقه پایین)
3 قاشق غذاخوری گشنیز (کامل یا زمینی)
2 قاشق غذاخوری دانه زیره (کامل یا زمینی)
2 قاشق چایخوری زنجبیل (زمین)
1 قاشق چایخوری فلفل سفید (اگر دانه های فلفل سفید یا کامل پیدا کنید)
1 تا 3 قاشق چای خوری تکه های چیلی (یا فلفل دلمه ای بسته به نوع ادویه ای که می خواهید)
1 میخک (کامل یا یک پیمانه زمین)


این یک مالش خشک کلاسیک است که به همان اندازه روی گوشت گاو ، گوشت خوک یا مرغ کار می کند:

1/3 فنجان پاپریکا
1/4 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق چایخوری خردل خشک
2 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری فلفل سفید
1/2 قاشق چایخوری فلفل کاین


مخلوط ادویه جات طیور

این چاشنی مرغ های معطر می تواند قبل از بو دادن ، یا روی تکه های مرغی که قرار است تفت داده شوند ، روی مرغ کامل قرار گیرد. درست مثل استفاده از مالش خشک از آن استفاده کنید.

2 قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک
2 قاشق غذاخوری مرزه خشک شده
2 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
1 قاشق مرباخوری مریم گلی خشک
1 قاشق چای خوری 1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک شده
1 پیمانه رزماری
1 پودر پودر پیاز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)