مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ترشی تربچه

دستورالعمل ترشی تربچه :

شیشه های کنسرو را آماده کنید
شیشه ها و درب های کنسرو را در آب گرم و صابون بشویید و روی حوله آبکش کنید.
تربچه را برای ترشی آماده کنید
تربچه را زیر آب روان و خوب بشویید. انتهای ساقه و ریشه را با یک چاقوی تیز برش دهید.
تربچه ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب سرد پر کنید. آب را خوب بهم بزنید.
آب را از کاسه بریزید و دو یا سه بار تکرار کنید تا آب پاک شود و دیگر خاکی در کف کاسه مشاهده نکنید.


تربچه را خرد کنید


با استفاده از یک چاقوی تیز کننده ، یک ماندولین یا یک غذاساز ، تربچه را به برش های ⅛ اینچی برش دهید.
وقتی تربچه را ورقه ورقه می کنید ، درون یک کاسه بزرگ قرار دهید. در صورت نیاز دوباره تربچه را بشویید.
تربچه های خرد شده را در سه شیشه کنسرو خوراکی پهن دهان بسته بندی کنید. پس از پر کردن از آب نمک ، برشهای باقیمانده را برای بالا کشیدن شیشه ها ذخیره کنید.


ترشی شور درست کنید


سرکه ، شکر ، آب ، نمک ترشی ، دانه خردل ، فلفل سیاه آسیاب شده ، برگ بو و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه ای از فولاد ضد زنگ متوسط ​​اندازه کنید.
مواد نمک را به جوش بیاورید. آب نمک داغ را با احتیاط به یک فنجان اندازه گیری فوران کرده منتقل کنید.
آب نمک را روی تربچه های هر شیشه بریزید. ذخیره نمک باقی مانده برای بالا بردن شیشه ها.
با استفاده از چوب چوبی یا یک حباب پاک کن کنسرو ، حباب های هر شیشه را بردارید.
هنگامی که برش های تربچه شروع به ته نشینی کرد ، برش های تربچه رزرو شده را درون آن قرار دهید تا شیشه ها پر شود. در صورت لزوم با نمک باقیمانده بالا بریزید.


لبه شیشه را با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید. یک درب صاف روی شیشه قرار دهید و باند را بمالید. این کار را با همه شیشه ها تکرار کنید.
اجازه دهید شیشه ها حدود یک ساعت خنک شوند. قبل از سرو حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
تا سه ماه در یخچال نگه دارید.
سه ظرف شیشه ای 16 اونسی درست می کند.

من عاشق تربچه ترشی هستم. این دستور نیاز به 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده دارد. تربچه ترشی بسیار تند است. شما می توانید مقدار آن را بر اساس تحمل تند خود کاهش دهید و یا آنها را به کلی کنار بگذارید.
همیشه هنگام تهیه کنسرو از سرکه 15٪ استفاده کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)