مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ترشی جوانه برکسل

دستورالعمل :


جوانه بروکسل 3 پوندی ، خرد شده و نصف شده (حدود 12 فنجان)
6 حبه سیر ، نصف شده
2 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز خرد شده
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1 پیاز متوسط ​​، خلال نازک
1 فلفل قرمز متوسط ​​شیرین ، ریز خرد شده
1/2 فنجان شکر
کنسرو نمک 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری دانه کرفس
1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل دلمه ای کامل

 
موارد مصرف ترشیجات :


یک کوره هلندی را سه چهارم پر از آب کنید. جوش بیاورید. جوانه بروکسل را به صورت دسته ای اضافه کنید.

آشپزی ، بدون روکش ، 4 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود. آن را با یک قاشق شکاف دار برداشته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. آبکش کنید و خشک کنید.
جوانه بروکسل را در شش ظرف گرم 1 لیتری بسته بندی کنید. تکه های سیر و فلفل را بین شیشه ها تقسیم کنید.

 


در یک قابلمه بزرگ ، مواد باقی مانده را بجوشانید.

مایع داغ را با احتیاط روی جوانه بروکسل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)