طرز تهیه ترشی جوانه برکسل
جوانه بروکسل 3 پوندی ، خرد شده و نصف شده (حدود 12 فنجان)
6 حبه سیر ، نصف شده
2 قاشق چایخوری پوسته فلفل قرمز خرد شده
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سرکه سفید
1 پیاز متوسط ، خلال نازک
1 فلفل قرمز متوسط شیرین ، ریز خرد شده
1/2 فنجان شکر
کنسرو نمک 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری دانه کرفس
1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل دلمه ای کامل
موارد مصرف ترشیجات :
یک کوره هلندی را سه چهارم پر از آب کنید. جوش بیاورید. جوانه بروکسل را به صورت دسته ای اضافه کنید.
آشپزی ، بدون روکش ، 4 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود. آن را با یک قاشق شکاف دار برداشته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. آبکش کنید و خشک کنید.
جوانه بروکسل را در شش ظرف گرم 1 لیتری بسته بندی کنید. تکه های سیر و فلفل را بین شیشه ها تقسیم کنید.
در یک قابلمه بزرگ ، مواد باقی مانده را بجوشانید.
مایع داغ را با احتیاط روی جوانه بروکسل ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
برچسب: ،