مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ترشی هندوانه

مواد لازم :

 

  • 8 فنجان پوست هندوانه پوست کنده (2x1 اینچ. قطعه)
  • 6 فنجان آب
  • نمک کنسرو 1 فنجان
  • 4 فنجان شکر
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 6 عدد چوب دارچین (3 اینچ) ، تقسیم شده
  • 1 قاشق چایخوری میخک کامل
  • 1 قاشق چای خوری دانه های فلفل کامل

دستور العمل آماده سازی :


پوست را در یک کاسه بزرگ غیرفعال قرار دهید.

در آب و نمک هم بزنید.

برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. خوب بشویید و آبکش کنید.
در فر هلندی ، شکر ، سرکه ، 2 چوب دارچین ، میخک و دانه های فلفل دلمه ای را مخلوط کنید.

جوش بیاورید. پوست اضافه کنید به جوش برگردید.

گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود. چوب دارچین را دور بریزید.
با احتیاط مخلوط داغ را در 4 شیشه داغ 1 پیمانه ملاقه کنید و 1/2 در بگذارید.

فضای سر به هر شیشه یک چوب دارچین باقیمانده اضافه کنید.

حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید.

درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند.

بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید.

شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت سردبیر: برای تهیه پوست هندوانه ، پوست سبز تیره را از پوست هندوانه جدا کرده و دور بریزید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است.

برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید.

6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 16 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 96 میلی گرم سدیم ، 5 گرم کربوهیدرات (5 گرم قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)