ترشی تربچه ریز شده مکزیکی
عناصر
روش
برچسب: ،
- 85 گرم مولی ، پوست کنده شده و پوسته پوسته شده یا خرد شده به صورت چوب کبریت خوب
- 2 قاشق چایخوری sagwa shikcho (سرکه سیب) یا سرکه برنج
- 2 قاشق چایخوری شکر کاستوره طلایی
- ¾ قاشق چایخوری تکه های چیلی گوچوگارو (نگاه کنید به نوک)
- ove حبه سیر کوچک ، رنده شده
روش
مرحله 1
در یک کاسه متوسط ، تمام مواد را با 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا هم بزنید تا تربچه روکش شود. قبل از سرو به مدت 1 ساعت روی آن را بپوشانید و خنک شوید.
پودر چیلی یا پوسته های تهیه شده از فلفل قرمز ، که عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. این چاشنی برای پاشیدن هر چیزی که
به مقداری گرما احتیاج دارد ، به چیلی انتخابی شما تبدیل خواهد شد.
برچسب: ،
امتیاز:
بازدید: