ترشی لوبیا سبز مکزیکی و دستور تهیه لبنانی
عناصر
روش
برچسب: ،
- لوبیای سبز 450 گرمی
- 4 موسیر ، ریز خرد شده
- 1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
- 1 قاشق غذاخوری قند کاستور طلایی
- 1 قاشق غذاخوری دانه خردل سفید یا زرد
روش
مرحله 1
حبوبات را در آب نمک در حال جوش و پخته بپزید تا زمانی که "خستگی" خود را از دست دهند اما هنوز کمی لقمه دارند. آبکش کنید ، در آب سرد فرو کنید تا خنک شود ، سپس دوباره تخلیه کنید. آنها را به یک ظرف رول آشپزخانه آغشته کرده و با ورق رول آشپزخانه بپوشانید تا آماده شود.
گام 2
موسیر خرد شده ، روغن زیتون ، سرکه ، شکر و دانه خردل را با مقداری چاشنی با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله 3
برای سرو ، پانسمان را از داخل لوبیا در ظرف سرو بریزید.
برچسب: ،
امتیاز:
بازدید: