مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

تناسب رنگها در چيدن ميوه ها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سبد زيباي از ميوه



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سالاد سبزي پالك با پنير شور

سالاد سبزي پالك با پنير شور

پالك تازه را شسته  روي آن  كمي آب ليمو و روغن زيتون بريزيد و بعد بادنجان رومي هاي خورد خورد را از وسط نصف كنيد و به آن اضافه نمايد

بادرنگ / زيتون  / ادوكادو / پنير شور را به نوع دلخواه تان ريزه كنيد و با سليقه خودتان تزيين نماييد و در اخير آب ليمو و روغن فراوان را با هم مخلوط نموده روي سالاد بپاشيد و نوش جان نمايد اين سالاد واقعا خوش مزه است



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

انواع سالاد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بوراني بادنجان

بوراني بادنجان

بادنجان ها را پوست نموده و گرد گرد قاش كنيد و در روغن سرخش كنيد بعد داخل ديگ و يا ماهيتابه چيده روي آن كمي آب را  كه با رب بادنجان رومي نمك و مرچ به مقدار ضرورت  مخلوط نموده ايد و به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا بادنجان ها به روغن بيايد بعد ماس كه با سير ميده شده مخلوط نموده ايد روي ظرف بماليد و بعد بادنجان ها را بكشيد و روي بادنجان ها را دوباره ماس سير دار  بزنيد و كم هم نعناع رويش بپاشيد  اشتهاي خوب



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بال مرغ سرخ شده

بال مر غ سرخ شده

 

دو پاكت بال مرغ يخ زده را با مرچ سرخ و مرچ سياه /روغن زيتون نمك /ادويه مرغ سرخ شده

Chicken Tikka همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و يك شب بگذاريد بماند و روز بعد آرد را با كمي مرچ سياه مخلوط نمايد و روغن زياد را در ماهيتابه انداخته و داغ كنيد و بال هاي مرغ را در آرد زده در روغن كنيد و بعد ميتوانيد باكچالو سرخ شده و سبزيجات آنرا تزييين نمايد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دلده

مواد مورد ضرورت

دو گيلاس  گندم ميده

يك گيلاس  ماش

سير

نمك

مرچ سياه و مرج سرخ

ماس يا قوروت

زرچوبه

نعناع خشك و  سماق

پياز

روغن

سركه نيم گيلاس

طرز  تهيه

گندم را بپزيد تا خوب نرم شود ماش را نيز جداگانه خوب بپزيد و بعد هر دو را با هم مخلوط كنيد و نمك / زرچوبه و مرچ سرخ و مرچ سياه را به ان اضافه نمايد

سركه  و كمي روغن و سير  را به آن اضافه نمايد و بگذاريد كمي جوش بخورد تا خوب طعم مواد به مخلوط شود

در اخير پياز زياد را نيم سرخ نموده و سير را هم جدا گانه سرخ نمايد

وقتي گندم را در ظرف دلخواه تان كشيديد روي آنر ا با سماق و نعناع خشك و ماس و سير و پياز سرخ شده تزيين نمايد

اين غذا بسيار ساده و خوش مزه است امتحان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

رژيم غذايي ضد پيري

رژيم غذايي ضد پيريرژيم غذايي ضد پيري

درصورتيكه احساس مي كنيد بدون علت و زودتر از سن خود در حال پير شدن هستيد و يا داراي بيماري مزمني مي باشيد به اين رژيم  غذايي توصيه شده عمل نماييد اميد تا  عمل نمودن به اين توصيه ها  تندرستي  براي همه ما كه در جوامع متمدن و امروزي با سرعت به سمت پيري گام بر مي داريم ، به ارمغان آيد.  

   ميوه و سيزيجات بخوريد

بايد بدانيد كه ميوه و سبزيجات در صف اول موادي قرار دارد كه مي تواند پيري را به تعويق درآورد. زيرا همانطور كه در مباحث گذشته به كرات گفته شد با خوردن آنها مي توان بيشترين مقادير آنتي اكسيدانتها را جذب  بدن نمود. سعي كنيد از همه نوع ميوه و سبزي ۵ وعده در روز مصرف نماييد. اين مواد خون را از آنتي اكسيدانتهاي قوي كه با راديكالهاي آزاد مقابله مي نمايند ، اشباع مي سازد. با مصرف ميوه و سبزي در مرحله جواني از بسياري از آسيبها از جمله انسداد شريانها ، و تخريب سلولي مي توان جلوگيري نمود. حتي در پيري نيز با مصرف اين مواد به سلولهاي بدن در مقابله با پيشرفت بيماري ها مي توان ياري رساند.

 ماهي بخوريد 

حداقل دو يا سه وعده در هفته ماهي بخوريد. همه انواع ماهي ها مفيدند اما ماهي هاي پرچربي مانند ماهي آزاد ، خال مخالي ، ساردين، شاه ماهي و تن  حداكثر مقدار اسيدهاي چرب امگا-۳ را دارا مي باشند.

 چاي بنوشيد

از ميان انواع نوشيدني ها ، چاي  بخصوص نوع سبز آن بعلت داشتن مقادير فراواني از آنتي اكسيدانتهاي ضد پيري توصيه مي شود.

 غذاهاي محتوي سويا بخوريد

در صورتيكه خوردن غذاهاي محتوي سويا براي يكبار در روز برايتان مقدور نيست، ۲ يا ۳ بار در هفته از آنها استفاده كنيد. اين ماده غذايي مفيد كه قبلا” درموردش صحبت شد داراي آنتي اكسيدانتهاي بسياري است كه كه گمان مي رود مانع ابتلا به برخي سرطانها ميگردد.

از مصرف غذاهاي پركالري بكاهيد

تا اندازه اي كالري مصرف كنيد كه براي رشد و تغذيه مطلوب مناسب باشد. اگر پس از دوران بلوغ از مصرف كالريها بكاهيد و وزني كمتر از حد عادي داشته باشيد در اين صورت به حفظ جواني و طولاني نمودن عمر خود كمك زيادي نموده ايد.

توجه نماييد كه كودكان رو به رشد يا افراد پير و يا بيمار به ميزان كالري بيشتري نياز دارند.

از مصرف چربيهاي مضر خود داري كنيد

از مصرف چربيهاي تخريب كننده سلولها مانند چربي گوشت قرمز و محصولات لبني به ويژه چربيهاي اشباع چند زنجيره اي وچربيهاي هيدروژنه موجود در مارگارين ، روغن هاي گياهي و چربي غذاهاي آماده پرهيز كنيد. و منحصرا” از روغن زيتون ، روغن كانولا، وساير روغن هاي غير اشباع تك زنجيره اي مانند ماكاداميا و روغن ميوه هاي مغز دار مثل فندق و گردو استفاده كنيد.

از مصرف گوشت بكاهيد

 از مصرف گوشت اجتناب كرده يا از ميزان مصرف آن بكاهيد و يا آنرا به طريقي بپزيد كه حتي الامكان از توليد راديكالهاي آزاد جلوگيري نماييد (قبلا” در مورد طرز پخت گوشت جهت كاهش مضرات آن صخبت شده است).

مضرات الكل را در نظر داشته باشيد

از مصرف الكل كه خود عامل توليد كننده راديكالهاي آزاد است اكيدا” بپرهيزيد.

از مصرف شيريني فراوان بكاهيد

از مصرف بي رويه شكر يا ديگر هيدراتهاي كربن نظير فروكتوز بكاهيد . زيرا سبب افزايش ميزان انسولين خون شده و به شريانها آسيب مي رساند

سير بخوريد

همانطور كه در مباحث گذشته گفته شد سير حاوي آنتي اكسيدانتهاي گوناگوني است كه بر اساس تحقيقات انجام شده مي تواند از سرطان، اختلالات مغزي ناشي از پيري و انسداد شريانها جلوگيري نمايد.مصرف يك حبه سير در روز بصورت خام يا پخته مقدار مورد نياز اين آنتي اكسيدانتها را به بدن مي رساند.

شايد اين سؤال براي شما مطرح گردد كه از چه زماني بايد شروع به مصرف مكمل هاي ضد پيري نمود؟

محققين معتقدند از هنگام لقاح پيري آغاز مي گردد لذا اين كه شما ۱۸ ساله باشيد يا پير تر مهم نيست بهر حال شما حداقل ۷و۸ يا حتي ۹ دهه فرصت داريد تا از تخريب سلولها كه منجر به پيري زودرس ميگردد جلوگيري و پيشگيري نماييد قطعا” بهتر است از سنين پايين تر شروع به مصرف مكمل هاي ضد پيري نماييد. پژوهش ها نشان داده است خوردن مكملها طي مدت ۱۵ سال ، تاثير بيشتري از مصرف يكساله آن دارد. حتي مصرف گاه به گاه آن بهتر از هرگز مصرف نكردن آن است.

ويتامين ها و مواد معدني موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي شود و روند پيري را كند مي نمايدو از بسياري از شكستگيهاي استخوانها و ناتوانيهاي غيرقابل درمان حتي در افراد بالاي ۸۰ سال جلوگيري مي نمايند. لذا عاقلانه است كه پيش از پير شدن توجه خاصي به رژيم غذايي خود داشته باشيم و برمصرف مواد مغذي بيافزاييم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

رولت كچالو و گوشت قيمه

رولت كچالو و گوشت قيمه

مواد مورد ضرورت

گوشت قيمه

پياز

بادنجان رومي

پنير

گشنيز

كچالو جوش داده

سير

نمك

مرچ تازه تند

زنجفيل

طرز تهيه

گوشت قيمه را بپزيد و پياز را رنده نموده با آن علاوه نمايد وبعد همه مواد را خورد خورد ريزه كنيد و با هم مخلوط نمايد

آرد /خميره / شير /نمك و روغن را خمير كنيد و مدت نيم ساعت بگذاريد تا خمير برسد بعد خمير را به چهار يا پنج ذغاله تقسيم كنيد و اين بستگي دارد به مقدار خمير شما

هر قسمت از خمير را خوب هموار نموده و مواد آماده شده را روي خمير هموار نماييد و بعد خمير را با مواد بپيچانيد و روي خمير را زرده تخم مرغ بزنيد و داخل داش بگذاريد تا روي خمير سرخ شود مدت نيم ساعت بيشتر ضرورت ندارد  بعد از پخته شدن انرا گرد گرد بريده و با سبزيجات تزيين نماييد

.بسيار خوش مزه است البته با ماس و چتني  امتحان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پيشمه

 

  پيشمه

مواد لازم :

شكر =3 ليوان

روغن جامد =2 قاشق غذاخوري

تخم مرغ =3 عدد

شير =يك و نيم ليوان

ماست =يك و نيم ليوان

بكينگ پودر =2 تا 3 قاشق غذا خوري

وانيل =يك چهارم قاشق غذا خوري

آرد =به ميزان لازم (حدود 10 ليوان)

طرز تهيه:

ابتدا شكر و روغن را خوب مخلوط كنيد ، سپس تخم مرغ را اضافه كرده با همزن بزنيد .بعد به ترتيب ، شير و ماست را اضافه مي كنيد . وانيل و بكينگ پودر را به آرد مي افزائيد و آرد را با الك آرام آرام به مخلوط اضافه مي كنيد . بايد آنقدر آرد بريزيد كه خمير به دست نچسبد . (البته اگر خميرتان زياد سفت شود شيريني هم سفت مي شود ) خمير را در ظرفي بريزيد و رويش را با پارچه بپوشانيد . آن را 2 تا 3 ساعت استراحت دهيد . سپس بسته به سليقه تان يا آن را به اندازه يك گردو كوچك گلوله كنيد و بعد گلوله را صاف كنيد ، يا با وردنه آن را به قطر نيم سانت پهن كنيد و قالب بزنيد . در هر صورت شيريني هاي آماده را در روغن فراوان سرخ كنيد . بگذاريد روغن اضافي آن خارج شود . دو طرف شيريني ها بايد قهوه اي كم رنگ شود . اين شيريني را تركمن ها مي پزند و فوق العاده خوش مزه است .

منبع: آشپز آنلاين

توسط: زهرا

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۰:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)