مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

كيك انبه

كره 125 گرم، نرم باشد
شكر 220 گرم(يك پيمانه)
تخم مرغ 2 عدد(كمي زده شده باشد)
پوره ي انبه 250 ميليليتر(يك پيمانه)
ماست چكيده 60 گرم، يك سوم پيمانه
آرد 180گرم
بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
ابتدا قالب20 سانتيمتر را چرب كرده و كاغذ بيندازيد. فر را با درجه ي حرارت 180 درجهي سانتيگراد يا 350 درجه ي فارنهايت يا گاز روشن كنيد.

كره را با شكر بزنيد تا سبك شود به آرد تخم مرغها را اضافه كنيد و آنقدر بزنيد تا مواد صاف و شفاف شوند سپس پوره ي انبه و بعد ماست را به مواد اضافه كنيد.

 دستگاه را خاموش كرده آرد و بيكينگ پودر را روي مواد الك كنيد و با ليسك به آرامي مخلوط كنيد. (آرد را ميتوانيد با همزن برقي با سرعت كند نيز به مواد اضافه كنيد.)مواد را در قالب ريخته كيك را به مدت يك ساعت و 15 دقيقه و يا تا زماني كه با فرو بردن خلال دندان در كيك، خلال تميز از آن خارج شود بپزيد. كيك را روي توري سيمي گذاشته تا 10 دقيقه در قالب در قالب خنك شود. سپس آن را از قالب خارج كرده و به طور كامل روي توري خنك كنيد. روي كيك را كمي پودر قند پاشيده و با انبه تزيين كنيد.
توسط : نرگس نواب
منبع: ماهنامه هنر اشپزي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك ترشكلاتي

كيك تر شكلاتي.....

اين كيك رو من هميشه درست ميكنم....علاوه بر طعم خوشمزه و حالت خيسي و تري كه داره و اونو مثل براني ها كرده.......بسيار هم راحت درست ميشه و با مواد اوليه ي كم.....بارها شده كه توي خونه فقط يدونه تخم مرغ داشتم و حسابي هم دلم خواسته كيك درست كنم......تهنا دستوري كه احتياج به تخم مرغ كم داره وحتي شير هم نياز نداره همين دستوره....


مواد لازم :


آرد ……. ۱ پيمانه
تخم مرغ ………. ۱ عدد
شكر ………… ۱ پيمانه
آب داغ ………… ۱ پيمانه
بيكينگ پودر …………. ۱ ق چ خ
جوش شيرين ……….. ۱ ق چ خ
پودر كاكائو ………. ۱/۲ پيمانه
كره آب شده……………. ۶۰ گرم يا ۱/۴ پيمانه

شكلات ذوب شده همراه با كره به ميزان دلخواه


طرز تهيه :


همه مواد رو بجز تخم مرغ و كره با هم مخلوط ميكنيد .. بعد تخم مرغ و كره رو هم اضافه ميكنيد و با دور كند همزن خوب مخلوط كنيد .


 

 

 

موادش در نظر اول خيلي از بقيه ي كيك ها شل تره ولي نگران نباشيد مشكلي نيست
مواد رو توي قالب كه كفش رو كاغذ روغني گذاشتيد و چرب كرديد بريزيد . و براي ۳۰ تا ۳۵ دقيقه با حرارت ۱۷۵ درجه توي فر قرار بديد.
من معمولا زمان كمتري رو توي فر قرار ميدم......
اجازه بديد خنك بشه و بعد از قالب خارج كنيد و در حالي كه هنوز كمي گرمه شكلات ذوب شده رو روش بريزيد.....
 

 

 

                                          

 

                                                                                    برگرفته از به پاتوق

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك زمرد(كيك سبز)

براي پخت كيك زمردي يا كيك سبز رنگ به دستور كيك مخملي نياز داريد كه تو پستاي قبل هست

 

 

 

 

 

همون طور كه گفتم با دستور كيك مخملي پخته ميشه ولي به جاي رنگ قرمز از رنگ خوراكي سبز استفاده ميكنيم و با روكش پنيري روكش ميكنيم......ميتونيم كيك رو با اسكوپ يا قاشق بستني به شكل يه گردي كوچيك در اورده و توي مخلوط شكلات سفيد آبكرده و كره فرو برده و به شكل آبنبات هاي رنگي دربياريم....
 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

برانيز گردويي


كره 160 گرم

شكر 1 و 4/1پيمانه

پودر كاكائو 4/3پيمانه

وانيل يك قاشق چايخوري

تخممرغ درشت دو عدد

آرد 3/2پيمانه

گردو خرد شده يك پيمانه

نمك 4/1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:

برانيز يا بروني هميشه رنگ قهوهاي دارد و در تهيه آن از شكلات يا كاكائو استفاده ميشود به اين دليل به اين نام مشهور شده و اگر از شكلات سفيد استفاده شود بلونديز ناميده ميشود.

فر را با حرارت 160 درجه سانتيگراد روشن كرده، قالب مربع 20 سانتيمتري را با آلومينيوم(فويل) كاملا پوشانده سپس چرب ميكنيم. (بهتر است از روغن جداكننده يا اسپري روغن استفاده كنيد).

كره را با حرارت ملايم آب كرده كنار ميگذاريم بلافاصله شكر، پودركاكائو، دو قاشق چايخوري آب، وانيل و نمك به آن اضافه و مخلوط ميكنيم. حالا ميگذاريم و حدود پنج دقيقه از حرارت بيفتد. (ولي هنوز گرم باشد) تخممرغها را جداگانه به مواد اضافه كرده بعد گردوها و آرد را به مواد ميافزاييم. خمير بروني را در قالب ريخته و در فر به مدت 30 دقيقه ميپزيم. (توجه داشته باشيد كه تمام برانيزها پس از پخت مغز نرمي دارند و مثل كيك كاملا خشك نيستند.) پس از پخت قالب را روي پنجره سيمي خنك كرده و بروني را از فويل جدا نموده و به صورت مربع يا مستطيل برش زده سرو ميكنيم.

نكته:

بهتر است اين شيريني در دماي محيط نگـهداري شود.

خانم آرزو يگانه كارشناس بين المللي آشپزي و قنادي مجله 92 صفحه36
خانواده سبز
 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس مكزيكي هفت لايه

اين سس براي مهماني هايي كه به سبك فرانسوي غذا ، پيش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو مي شوند بسيار مناسب است. اگر چه براي درست كردنش بايد كمي وقت بيشتري صرف كرد و زحمت بيشتري دارد . پايه اين سس با مواد آماده و بسته بندي شده موجود در خانه مثل لوبياي كنسرو شده و سس تاكو درست مي شود كه بايد تمام اين مواد را با هم تركيب كنيد. اين سس را با چيبس تورتيلا سرو نماييد.

مواد لازم سس مكزيكي هفت لايه:

سس گوجه فرنگي: ۲۵۰ گرم

آب: ۱/۴ پيمانه

پودر فلفل چيلي: ۱/۴ قاشق چايخوري

زيره: ۱ قاشق چايخوري

پياز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري

سركه سفيد: ۱ قاشق غذاخوري

پودر سير: ۱/۲ قاشق چايخوري

نمك: ۱/۴ قاشق چايخوري

پودر پاپريكا: ۱/۴ قاشق چايخوري

شكر: ۱/۴ قاشق چايخوري

فلفل قرمز آسياب شده: ۱/۴ قاشق چايخوري

طرز تهيه:

همه اين مواد را با هم مخلوط نموده و بر روي حرارت ملايم به مدت ۲۰-۱۵ دقيقه حرارت دهيد تا بخوبي با هم مخلوط گردند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

راتاتوي (غذاي گياهخواران)

مواد لازم :

پياز درشت: ۲ تا ۳ عدد

بادمجان متوسط: ۵ تا ۶ عدد

كدوي متوسط: ۳ تا ۴ عدد

گوجه فرنگي درشت: ۵ تا ۶ عدد

فلفل سبز دلمه اي: ۲ تا ۳ عدد

سير: ۲ تا ۳ پره

سبزي معطر(نعناع ، ترخان و جعفري): يك دسته كوچك

روغن زيتون: ۱۵۰ گرم (يك پيمانه سرخالي)

نمك: به مقدار كم

به جاي فلفل سبز دلمه اي مي توانيد از فلفل سبز كوچك كه تند نباشد در حدود ۱۵۰ گرم نيز مصرف كنيد.

طرز تهيه :

پياز را خلال و در روغن سرخ مي كنيم تا كمي طلايي شود ، سپس سير را مي كوبيم و داخل پياز ميريزيم و بهم ميزنيم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه يا ريز خرد مي كنيم و با پياز و سير تفت مي دهيم بعد بادمجان و كدو را به حلقه هاي نازك مي بريم و به پياز اضافه مي كنيم و گوجه فرنگي را نيز خرد مي كنيم و داخل ظرف مي ريزيم و كمي نمك مي زنيم و دسته سبزي معطر را نيز داخل ظرف قرار مي دهيم ، حرارت را ملايم مي كنيم تا تمام مواد بپزد و آب آن كشيده شود بعد دسته سبزي را بر مي داريم و راتاتوي را در ظرف مي كشيم . بهتر است روي گوجه فرنگي ها آب جوش بريزيم و پوست آنرا بگيريم و بعد مصرف كنيم . بايد دقت كرد تمام مواد پخته شود ولي زياد له نگردد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حمص

هوموس يا حمص، در حقيقت نوعي اردور يا پيش‌غذاست كه مي‌توان آن را يكي از جذابيت‌هاي آشپزي خاورميانه به حساب آورد. سادگي اين رسپي در كنار ويژگي‌هاي غذايي آن هوموس را تبديل به اردوري كرده است كه به عنوان يك شام سبك در كنار سالاد يا به عنوان يك اسنك ميان وعده براي فرزندان‌تان بي‌نظير است. هوموس رقيق به عنوان يك سس در كنار گوشت، مرغ و ماهي هم كاربرد دارد.

مواد لازم:

نخود پخته: ۲۵۰ گرم

ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوري

آبليمو: ۱۰ قاشق غذاخوري

روغن زيتون: يك‌چهارم پيمانه

نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم

پاپريكا: ۲ قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه:

۱ - نخود را با كمي آب باقي‌مانده از پختش كاملا له كنيد، طوري كه هيچ تكه‌اي در آن نبوده و پودر شده باشد.

۲ - در يك كاسه،‌ ارده و آبليمو را با دوسوم روغن زيتون مخلوط كنيد. خمير نخود را اضافه كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

۳ - هوموس را در يك ظرف كشيده و روغن زيتون باقيمانده را روي آن بدهيد. پاپريكا را روي آن پاشيده و سرو كنيد.

نكات:

۱ - نسبت نخود،‌ ارده و آبليمو را بنا به ذائقه خود تغيير دهيد.

۲ - كمي جعفري يا گشنيز ساطوري هم مي‌توان به هوموس اضافه كرد.

۳ - يكي از ويژگي‌هاي منحصربه‌فرد ارده آن است كه با آب سفت مي‌شود!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پيتزا پپروني

مواد لازم:

۱- ظرف فلزي يا توري مخصوص پخت پيتزا

۲- سس قرمز

۳- پنير پيتزا

۴- سوسيس پپروني يا ژامبون پپروني

۵- گوجه فرنگي وفلفل دلمه + ادويه

۶- روغن مايع

۷- خمير پيتزا (ميتوانيد به صورت آماده خريداري نماييد يا خودتان درست كنيد)

طرز تهيه:

ابتدا فر را در دماي ۱۲۰ درجه روشن كنيد تا گرم شود.سپس كف ظرف مخصوص پيتزا را روغن بماليد تا خمير پيتزا به آن نچسبد. خمير را داخل ظرف قرار دهيد اگر خمير را از بيرون بخريد بايد طرفي كه صافتر هست را رو به بالا قرار دهيد. اگر خميرتان خشك بود دور خمير را كمي مرطوب كنيد تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روي نان بماليد (به ضخامت ۳ ميليمتر) . بعد پنير پيتزاي رنده شده را روي سس بريزيد تا كاملا سطح نان را بپوشاند.

سپس سوسيس يا ژامبون پپروني را كه خرد كرده ايد روي پنير پيتزا بچينيد بعد مواد ديگر مثل گوجه و فلفل دلمه اي و … را روي پيتزا بريزيد. ظزف را داخل فر قرار بديد و دما رو روي ۲۲۰ درجه تنظيم نماييد. هرپانزده دقيقه پيتزا را چك نماييد و زماني كه احساس كرديد پيتزاي شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بيرون بياوريد.

دوستان عزيز من خودم هميشه واسه درست كردن خمير يه پيتزا يه پيمانه ارد سبوس دار+يه پيمانه ارد سفيد+يك ق غ خمير مايه فوري+نمك رو مخلوط ميكنم بعد تقريبا يه پيمانه اب رو كم كم اضافه ميكنم و يه ربع استراحت ميدم.اگه خميرتون خوب از اب درنيومد بدونين حتما يه جاي كارو اشتباه رفتين چون من خودم حدااقل هفته اي يه بار از اين خمير استفاده ميكنم .فقط بايد قلقش دستتون بياد

نكته:

در هنگام تهيه هر نوع پيتزايي دقت نماييد كه دماي تمام مواد اوليه يكسان باشد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ميموساى تخم‌ مرغ يك پيش غذاي جهاني

نوعي پيش‌غذا كه براي يك شام ساده و سريع بي‌نظير است. اين خوراك با اسامي مختلف در سراسر اروپا و آمريكاي شمالي رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشكيل‌دهنده آن متفاوت است. در فرانسه نام آن ميموسا و مايونز جزء لاينفك آن است. ميموسا يا تخم‌مرغ پر شده، معمولا سرد سرو مي‌شود، اما اگر آن را داخل نان گذاشته و در فويل پيچيده و در فر تنوري كنيد، تجربه‌اي بي‌نظير خواهيد داشت.

مواد لازم:

تخم‌مرغ درشت: ۸ عدد

سس مايونز: يك قاشق غذاخوري

سس خردل: يك قاشق چاي‌خوري

آبليمو: ۲ قاشق غذاخوري

نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:

۱- تخم‌مرغ‌ها را ۳۰ دقيقه زودتر از يخچال درآوريد تا به دماي محيط برسد. آنها را در يك قابلمه گذاشته و تا ۲ سانتي‌متر رويشان آب بريزيد. آب را روي شعله متوسط به جوش آوريد. پس از ۴ دقيقه در آن را بسته و از روي شعله برداريد، پس از ۱۰ دقيقه تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج كرده و پوست آنها را بكنيد.

۲- تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف كرده و زرده آنها را در يك كاسه بريزيد. با چنگال زرده‌ها را له كنيد، سس‌ها و آبليمو را اضافه كرده و مخلوط كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

۳- مايه زرده را در قيف ريخته و داخل سفيده‌ها را با آن پر كنيد. اين غذا را با نان سياه، سالاد كاهو و سبزيجات آبپز سرو كنيد.

نكات:

۱- مي‌توانيد سفيده را خرد كرده و با مايه زرده روي نان قالب زده با بيسكويت شور و گوجه‌فرنگي سرو كنيد.

۲- اين خوراك با خاويار فوق‌العاده است. اگر دست‌تان به خاويار رسيد آن را به اين روش سرو كنيد.

۳- از كره نرم شده هم در مايه زرده مي‌توانيد استفاده كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

فلافل

نخود 1 پيمانه يا 1 ليوان - سير خام 2 تا حبه - نمك و فلفل قرمز تند و زردچوبه - تخم گشنيز و زيره سبزه پودر شده 1 ق غذاخوري سر پر

* نخود را 24 ساعت خيس كنيد و در اين مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض كنيد تا هم نفخ كمتري ايجاد كنه و هم بوي بد نگيره .بعد از اين مدت نخود را بشوريد و بگذاريد تا آبش كمي بره بعد با تمام مواد بالا داخل غذا ساز يا مولينكس ريخته تا خوب وريز و له بشه .در حدي كه وقتي بهش دست مي زنيد احساس كنيد مثل خمير ميشه در دست بهش شكل داد . حالا تابه را روي حرارت گذاشته با روغن وقتي داغ شد ، كف دستتان راكمي مرطوب كرده و يك قاشق از مواد فلافل برداشته يكي دو دور توي دستتون بچرخونيد تا مواد بهم بچسبند بعد كمي روش فشار بدين تا شكل دايره پيدا كنه و داخل روغن سرخ كنيد. يا اگر دوست داريد و راحت هستين از اين دستگاه هاي آماده فلزي كه براي درست كردن فلافل دارن استفاده كنيد كه من با دست خيلي راحت تر هستم.

واسه سرو نون باگت(از نوع بلندش ) رو باز كنين و داخلش رو خالي كنين و خيارشور+جعفري+سس مايونز رو با غذاساز مخلوط كنين تا به صورت سس شه و بريزين تو نون باگت.بعد هم گوجه فرنگي كه بهش نمك و اويشن زدين بزارين و بعد هم فلافل.ميتونين روش هم چيپس خلالي بريزين.
* اين فلافل خيلي ترد و خوشمزه ميشه. توصيه مي كنم اصلا در فكر حذف كردن تخم گشنيز و زيره سبز نباشين كه هم جلوي نفخ نخود رو مي گيرن هم طعم فلافل رو بسيار خوشمزه ميكنن.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)