مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

كيك اسفنجي(به دو روش)

دستوركيك اسفنجي شماره ي يك :
تخم مرغ خنك 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادي 300 گرم ،
بيكينگ پودر يك قاشق چاي خوري سر صاف ،
نمك نوك قاشق چاي خوري ،
وانيل خالص نوك قاشق چاي خوري ،
آب جوش نصف پيمانه .

طرز تهيه :
* فر روي حرارت 140 درجه سانتي گراد روشن شود.
* كف قالب كاغذ انداخته شود . فقط زاويه ي كف ظرف با روغن مايع تا ارتفاع يك سانتي متر چرب شود . ( مهم است ).
* آرد + بيكينگ پودر + نمك سه بار با هم الك شوند.
* زرده و سفيده ها جدا . سفيده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانيل + بقيه ي پودر قند كمي زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سريع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفيده با ليسك به خورد زرده برود .
* مخلوط آرد كم كم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* كيك به مدت 40 تا 50 دقيقه درون فر باشد.
============================================

كيك اسفنجي شماره ي دو :

تخم مرغ 6 عدد،
پودر قند يك پيمانه ،
وانيل خالص نوك قاشق چاي خوري ،
شربت بار 2 قاشق غذاخوري ،
روغن مايع يك چهارم پيمانه ،
آب معمولي يك چهارم پيمانه ،
آرد سفيد قنادي 2 پيمانه ،
بيكينگ پودر نصف قاشق چاي خوري ،
نمك نوك قاشق چاي خوري .

طرز تهيه :

* فر را داغ كنيد . تنظيم فر بالاتر از موقعي باشد كه يك كيك ساده ي خانگي درست مي كنيد ( 160 تا 180 خوب است ) .
* قالب را كاغذ انداخته ، چرب كنيد .
* آرد + بيكينگ پودر + نمك ، سه بار الك شود .
* آب + روغن مايع + شربت بار ، مخلوط شوند .
* سفيده و زرده ها از هم جدا شوند .
* سفيده ها زده شوند تا حالت پفكي به خود يگيرد . پودر فند كم كم اضافه شده ، كاملاَ هم زده شود . زرده ها يكي يكي داخل مخلوط سفيده شده ، هر بار هم زده شود . وانيل اضافه شود و همزن كنار گذاشته شود .
*مخلوط مايعات اضافه شده ، با ليسك به خورد تخم مرغ برود و در انتها مخلوط آرد كم كم اضافه شود .
* خمير داخل قالب ريخته شود .
* كيك به مدت 25 تا 30 دقيقه پخته شود .


*** به نظر من كيك شماره ي يك خيلي لطيف است و براي كيك هاي تا ارتفاع 10 سانتي متر عالي است . ولي كيك شماره ي دو براي كيك هاي مرتفع تر ( مثلاَ دامن باربي ) خيلي مناسب تر است .

*** اگر قالب شما فانتزي است خمير شماره ي دو را بپزيد ، چون مي توانيد قالب را كلاَ چرب كنيد .

*** اگر علاوه بر كيفيت كار بحث سود آوري هم مد نظر باشد پس كيك دوم را انتخاب كنيد ، چون با اينكه فوق العاده است ولي از نظر وزني سنگين تر در مي آيد .

*** اگر قرار است كيك اسفنجي كاكائويي درست كنيد ، پودر كاكائو را به زرده اضافه كنيد و هيچ وقت آنرا با آرد الك نكنيد .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اينم اموزش تصويري فيله كردن قزل آلا

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش تصويري فيله كردن ماهي

 

 

 

 

 

 

 

 

تمام عكس هااز سايت http://irancook.ir/ (دوست عزيزم نيلوفر بانو)گرفته شده.(با كمال تشكر)



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك شيفون

تخم مرغ .................................  ۸ عدد

آرد........................................  ۴۰۰ گرم

شكر........................................  ۳۲۰ گرم

روغن.....................................  ۱۸۰ گرم

شير....................................  ۱۸۰ گرم

نمك....................................... يك پنسه

وانيل....................................... يك هشتم ق چ

بكينگ پودر.............................دو ق چ سر پر

 

دوستان عزيز دقت داشته باشين كه هر فري يه درجه خاص خودشو داره.مثلا من از آون استفاده ميكنم و هربار فرو با ۱۵۰ درجه سانتي گراد گرم ميكنم و كيك بين ۴۵ تا ۶۰ دقيقه اماده س.حالا ممكنه يه فر ديگه به ۱۶۰ درجه حرارت نياز داشته باشه.من اين كيك رو تا حالا شايد سي بار درست كردم و دفعات اول اينقدر درجه رو بالا پايين كردم كه به نتيجه رسيدم.پيشنهاد ميكنم واسه بار اول ۱۵۰ درجه بزاريد و قبل از نيم ساعت به هيچ عنوان در فرو باز نكنين.بعدش با يه سيخ چوبي تو كيك فرو ببرين اگه چيزي بهش نچسبيد يعني پخته.زمانش هم معمولا بين ۴۵ تا ۷۰ دقيقه هستش.ديگه بايد تمرين كنين تا قلقش دستتون بياد.توصيه ميكنم به هيچ عنوان اين كيك رو از دست ندين چون واقعا پفش عاليه و مزش هم بي نهايت خوشمزه س.

 

طرز تهيه:

آرد+نمك+بكينگ پودر.......................سه بار الك شود

زرده وسفيه جدا شود

سفيده به همراه نوك ق چ تارتار پفكي شود سپس نصف شكر كم كم به ان اضاف شود

زره+وانيل+باقيمانده شكر...............زده شود تا كرم رنگ و كشدار شود

شير و مخلوط ارد به تناوب به خورد زرده رود(يك شير به زرده بزنين و با همزن هم بزنين و بعد يكم ارد و بعد باز شير و باز ارد........تا شير و مخلوط ارد تموم شن)

روغن مايع سريع به خورد خمير داده شود

همزن خاموش و سفيده با ليسك به خورد خمير داده شود

 

 

و اينا هم مواردي هستن كه من خودم رعايت ميكنم وهميشه كيكم خيلي عاليه:

۱-قبل از هرچيز ارد رو الك كنين و بزارين كنار.

۲-قالب رو آماده كنين.ديواره ي قالب نبايد چرب بشه فقط كف قالب چرب شه و كاغذ روغني انداخته شود.

۳-واسه مخلوط كردن سفيده با مواد اول به مقدار از سفيده رو اضافه كنين و خيلي اروم مخلوط كنين بعد بقيه رو مخلوط كنين.حركت ليسك بايد مثه هشت انگليسي باشه و فقط مواد مخلوط بشن تا پفشون نخوابه.

۴-فر رو از قبل گرم كنين اما نه خيلي داغ.

۵-واسه جدا كردن سفيده و زرده دوتا كاسه بزارين روبروتون كه بهتره يكيش استيل باشه.سفيده ها رو تو كاسه استيل و زرده ها رو تو كاسه ي ديگر بريز.ذره اي از زرده نبايد وارد سفيده شه اگه شد با پوسته ي خود تخم مرغ اونو جدا كنين.سفيده رو بايد به حدي بزنين كه وقتي ظرف رو وارونه كردين ازش نريزه .يعني وقتي همزن خاموش را از مواد بيرون كشيدين سفيده مثه يه قله ايستاده بالا كشيده بشه. به اين حالت ميگن قله ي ايستاده.اگه نوك قله خميده بود يعني هنوز بايد بزنين.زرده رو هم فقط تا حدي بزنين كه كرم و كشدار بشه.بيشتر نزنين.

۶-وقتي مواد رو تو قالب ريختين قالب رو يه بار اروم به كابينت بكوبين تا حباباي روي سطحش بتركه.

۷-اگه تارتار نداشتين اصلا موردي نداره.سفيده كه فرم گرفته نصف شكرو بهش اضافه كنين و بزارين تو يخچال ولييييييييييي از اين مرحله به بعدشو بايد سريعتر انجام بدين

 

                                                                                                 موفق باشين

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

كيك شيفون



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بيسكويت قهوه

 

كره......................................۱۸۵ گرم

پودر شكر.............................  ۵۵ گرم يا ۴/۱ پيمانه

آب داغ...............................  ۱ ق چ

نسكافه.............................  ۱ ق چ

فندق بو داده،كاملا خرد شده.......  ۷۵ گرم يا ۲/۱ پيمانه

آرد معمولي............................   ۳۰۰ گرم يا ۲ پيمانه

شكلات سياه خرد شده............  ۶۰ گرم

كوفا.....................................  ۲۰ گرم

 

طرز تهيه:

مرحله اول

كره و شكر را در ظرف كوچكي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا نرم و يكدست شود.سپس نسكافه و آب مخلوط شده را اضافه كرده،ميزنيم.

فندق+آرد الك شده را هم داخل مخلوط ميريزيم و با همزن ميزنيم تا خمير نرمي بدست آيد.خمير را به آرامي بروي سطح اغشته به ارد ورز ميدهيم تا كاملا يكدست شود.خمير را ميپوشانيم وبه مدت ۳۰ دقيقه در يخچال ميگذاريم

سپس خمير را بين دو كاغذ شيريني پزي باز ميكنيم تا ضخامت آن به ۲ ميلي متر برسد.خمير را با قالبهاي دايره اي ۵ سانتي و ۵/۳ سانتي قالب ميزنيم.مقداراين دايره ها بايد برابر باشد.

 

مرحله دوم

دايره ها را به فاصله ۳ سانتي متر از هم در سيني فر چرب شده فر ميچينيم و به مدت ۱۵ دقيقه در فر  با درجه حرارت متوسط قرار ميدهيم تا بيسكويت ها كمي برشته شوند.ميگذاريم بيسكويت ها كمي سرد شوند.كرم قهوه را با قاشق داخل قيفي كه سر لوله ان كوچك باشد ميريزيم و دور بيسكويت هاي ۵ سانتي  و مركز انها را با قيف از اين كرم ميزنيم.(بعدا با بيسكويتهاي كوچكتر كار داريم)

 

مرحله سوم

شكلات و شكوفا را در ظرف نسوز كوچكي مخلوط ميكنيم و روي ظرفي حاوي اب داغ ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا نرم و يكدست شود.يك طرف بيسكويت هاي كوچك را در مخلوط شكلات ميزنيم سپس ان ها را از طرفي كه شكلات ندارند روي سيني هاي مشبك  مي چينيم تا شكلات خودش را بگيرد.بيسكويت هاي كوچك شكلاتي را در وسط و روي بيسكويت هاي بزرگ(۵ سانتي) قرار ميدهيم

 

تهيه كرم قهوه:

كره +وانيل را در ظرفي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا كاملا سبك شود سپس خاكه قند الك شده +شير+مخلوط نسكافه و اب را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بيسكويت قهوه با مغز گردو

اين مقدار مواد حدودا ۳۵ عدد بيسكويت به شما ميدهد.

كره.................................... ۱۲۵ گرم

شكر قهوه اي...................... (۱۰۰ گرم)۲/۱ پيمانه

تخم مرغ............................. ۱ عدد

نسكافه.............................. ۲ ق غ

آب داغ............................... ۱ ق غ

آرد معمولي........................ (۱۸۵ گرم)۱ و ۲/۱ پيمانه

آرد مخمردار........................(۷۵ گرم)۲/۱ پيمانه

گردو.................................(۱۰۰ گرم) ۱ پيمانه

خاكه قند.......................... ۱ ق غ

نسكافه اضافي..................۱ ق چ

شكلات سياه آب شده........ ۲۵۰ گرم

روغن نباتي مايع................. ۲ ق چ

طرز تهيه:

كره+شكر قهوه اي+تخم مرغ را در ظرف كوچكي ميريزيم و با همزن برقي ميزنيم تا نرم و يكدست شود.

مخلوط نسكافه+آب را كه خنك شده باشداضافه ميكنيم.

سپس آردهاي الك شده را در دو نوبت مخلوط ميكنيم.

با همزن برقي ميزنيم تا خميري شكل شود.

خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز ميدهيم تا كاملا يكدست شود.

آنرا بين كاغذهاي روغني به ضخامت ۵ ميلي متر باز ميكنيم.

با قالب دايره اي شكل ۵ سانتي متري خمير را ميبريم و به فاصله ۴ سانت از هم در سيني هاي چرب شده فر ميچينيم.روي آن ها يك تكه گردو ميگذاريم.سيني را به مدت ۱۲ دقيقه با درجه حرارت متوسط درفر قرار ميدهيم تا بيسكويت ها قهوه اي روشن شوند.

سپس آنها را بيرون آورده روي سيني هاي خنك مشبك مي چينيم تا خنك شوند.پس از خنك شدن روي بيسكويت ها مخلوط خاكه قند و قهوه اضافي ميپاشيم و هر بيسكويت را تا نيمه در مخلوط روغن و شكلات فرو ميبريم وروي سيني هاي مشبك ميچينيم تا خودشان را بگيرند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شيريني نارگيلي با كرم ليمو

 

مواد لازم:

بيسكويت ساده..........................  ۲۵۰ گرم

شير عسل...............................  يك دوم پيمانه(۱۲۵ ميلي ليتر)

كره ريز شده............................ ۱۲۵ گرم

رنده پوست ليمو.......................   ۱ ق چ

پودر نارگيل..............................  ۹۰ گرم

پودر نارگيل اضافي....................  ۲ ق غ

 

مواد لازم براي تهيه كرم ليمو:

خاك قند.......................۲۸۰ گرم(يك و سه چهارم پيمانه)

كره نرم شده................. ۱ ق چ

آب ليمو....................... ۱ ق غ

 

 

بيسكويت ها را كاملا خرد ميكنيم.شير و كره را در تابه ي متوسطي مخلوط ميكنيم.روي حرارت ميگذاريم،هم ميزنيم تا كره آب شود

مخلوط شير و كره را مدتي ميگذاريم تا بماند تا دمايش كمي پايين بيايد.سپس بيسكويت خرد شده،رنده پوست ليمو و پودر نارگيل را در آن ميريزيم،با همزن ميزنيم.مخلوط را به طور يكدست و مساوي در قالب ۲۹*۱۹ سانتي متري مستطيل شكل ميريزيم.

ان را به مدت يك ساعت در يخچال ميگذاريم.پس از اين مدت كرم ليمو را روي آن ميريزيم.و روي كرم هم پودر نارگيل اضافي را مي پاشيم.

 

تهيه كرم ليمو:

خاك قند را در ظرف كوچك نسوزي الك ميكنيم.كره و آبليمو را در آن ميريزيم و هم مي زنيم تا خمير سفت و خشكي بدست آيد.سپس آن را روي ظرفي محتواي آب داغ ميگذاريم مرتب هم مي زنيم تا كرم مانند شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادويه شناسي

 

در آشپزي هندي قبل از هر چيز شما بايد با ادويه ها و طعمها آشنا شويد و بايد بتوانيد مزه ها را با هم تركيب كنيد ، به قول يكي از دوستان هندي من:تو بايد بتواني طعمها را با هم دوست كني آشتي بدهي.
شما در آشپزخانه خودتان بايد مانند يك ديپلمات عمل كنيد يعني بتوانيد با ادويه ها حرف بزنيد. ادويه ها و طعم دهنده ها را ميتوانيم به دو دسته تقسيم كنيم : 1- ادويه هاي wet يا تر 2- ادويه هاي خشك
ادويه هاي تر مانند:پياز ، سير، زنجبيل تازه،فلفل هاي تازه، و هربهايي مانند:رازيانه، برگ كاري،،گشنيز،نعنا ادويه هاي خشك مانند:زيره cumin ،تخم گشنيز coriander seed ؛هل cardemom، دارچين cinamon ،ميخك cloves ، پودر زنجبيل ginger powder ، زيره سبز caraway و ده ها اذويه ديگر شما بايد بدانيد كه كدام ادويه تر با كدام ادويه خشك هماهنگ است و بايد بتوانيد براساس ميزان مناسب انها را با هم تركيب كنيد. مقادير ادويه ها بايد متناسب باشد.وقتي مي گويند خانم يا اقاي X دست پخت خوبي دارد براي اين است كه حس چشايي قوي دارد يعني حس قوي براي چشيدن ادويه يك غذا و تركيب ان.در غير اين صورت ده ها كتاب آشپزي براي اشپزي وجود داره ولي ايا همه آشپز خوب هستند؟ اين همه پر گويي كردم براي اينكه بگويم شناخت ادويه ها در آشپزي هندي اولين كليد است براي ورود به دنياي اسرار آميز غذاهاي خوشمزه ، تند و پر ادويه هندي

كليه عكسها و مطالب مربوط به ادويه ها از سايتhttp://visual.merriam-webster.com/ و http://daarchin.persianblog.ir/post/18/مي باشد.

 

 

 

black papper=فلفل سياه (دانه)clove= ميخك white papper=فلفل سفيد(دانه) white mustard=دانه خردل سفيد black mustard=دانه خردل سياه     =چوب دارچين turmeric=زرد چوبه nut meg=جوز هنديcumin=زيره سياه

fenugreek=تخم شنبليلهsaffron=زغفران cardamom=هل caraway=-زيره سبز

- curry=پودر كاري fenugreek=تخم شنبليلهsaffron=زغفران ادامه >>>>>>>>>>>

 

  garam masal= گرام ماسالا يك نوع ادويه هندي

asafetida= انغوزه نوعي گياه كه اكثرا در اسيا استفاده ميشود مخصوصا در هند ودر بين گياه خواران بسيار محبوب است.

ajowan=`توعي دانه كه هم درسته آن و هم پودر آن در هند بسيار استفاده ميشود=زنيان

paprika=پودر پاپريكا نوعي فلفل شيرين crushed chile =فلفل قرمزتند خرد شده

jalapeno chile= فلفل سبز هالاپينو كه بسيار تند است و در مكزيك بسيار از آن استفاده ميشود

cayenne chile=فلفل قرمز بسيار تند

نكته جالب در رابطه با ادويه هاي هند اين است كه هر غذا داراي ادويه مخصوص خود مي باشد و حتي اگر غذا مثلا با مرغ باشد و يا با گوشت قرمز باشد ادويه آن فرق ميكند.يكي از ادويه هاي هندوستان كه در بسياري از غذاها به كار ميرود گرام ماسالا است .براي تهيه اين ادويه مي تونيد به دستورهاي زير مراجعه كنيد: البته اين نكته را بايد بگويم كه دستورهاي مختلف براي درست كردن اين ادويه وجود دارد:


طرز تهيه گرام ماسالا :

روش اول:

1- زيره سبز 45 گرم
2- دانه فلفل سياه 20 گرم
3- هل سياه 35 گرم
4- رازيانه 15 گرم
5- هل سبز 20 گرم
6- تخم گشنيز 30 گرم
7- ميخك 10 گرم
8- دارچين 25 گرم
9- زيره سياه 20 گرم
10-برگ بو 8 گرم
11-پودر زنجفيل 10 گرم
12-جوزهندي 2 عدد

همه ي ادويه هاي ذكر شده را پودر كرده ، با هم مخلوط كنيد . سپس در شيشه ريخته و در آن را محكم ببنديد توجه داشته باشيد كه ادويه ها بايد بعد از آسياب كردن نرم نرم باشند.

روش دوم :

1- فلفل سياه درسته 1/2 ق چ

2-زيره سياه درسته 2 ق چ

3-هل سبز درسته 3 تا 4 عدد

4-ميخك 10 عدد

5-برگ بو 2 عدد

6-چوب دارچين 2 سانتيمتر

7-پودر جوز هندي 1/2 ق چ

8-فلفل چيلي خشك شده (فلفل قرمز) 2 عدد

9-پودر زنجبيل 1/2 ق چ

10-زيره سبز 1/2 ق چ

تمام ادويه ها را در آسياب پودر كنيد. يك بار از صافي يا الك رد كنيد و سپس دوباره درشتها را آسياب كنيد. اين كا را آنقدر ادامه دهيد تا تمام ادويه نرم شود. اين ادويه آماده را در ظرفي كه در آن محكم ميشود و هوا نميكشد نگه داري كنيد.

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ادويه جادويي

دوستان من از تمام اندازه ها به جز زنجفيل خشك وفلفل سياه و دارچين به اندازه ۱۰۰۰ تومن از عطاري ميخرم.قيمت رو توي شهراي شما نميدونم.پس مينويسم صد گرم.دوستان دقت داشته باشن تمام مواد بايد اسياب نشده باشه و خودتون اسياب كنين تا عطر لازم رو داشته باشه.هركدومو جدا اسياب كنين و همه رو باهم خوب مخلوط كنين و تو يه پلاستيك بريزين و درشو محكم ببندين تا عطرش محفوظ بمونه.فقط به اندازه مصرف هفتگي تون تويه شيشه بريزين تموم كه شد باز شيشه رو پر كنين.با اين روش ادويه شما هميشه عطر خودشو حفظ ميكنه.

تخم گشنيز.........................  ۱۰۰ گرم

گل محمدي(خشك).............  ۱۰۰ گرم

چوب دارچين.......................  ۷۰ گرم

فلفل سياه اسياب نشده...۲۰۰ گرم

زيره سبز..........................۱۰۰ گرم

زيره سياه.........................۱۰۰ گرم

زنجبيل خشك..............يك تكه كوچك

هل............................۱۰۰ گرم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۹:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)