خرید بک لینک ارزان -

وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
جت بت بدون فیلتر
سایت enfejar
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
سایت بازی انفجار
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
لانا کازینو
betorward
وان ایکس بت
آس ۹۰
جت بت
betforward
river poker
emperor poker
baxbet
mahbet
خرید موتور سیکلت
bettime90vip
اپلیکیشن وان ایکس بت
سایت پیش بینی فوتبال معتبر سایت کازینو سایت پیش بینی معتبر فوتبال معتبر ترین سایت شرط بندی ایران bet303.casino bakht.cm bet303.bet سایت بت سایت شرط بندی بت ۴۰۴ بازی انفجار yekshart.app boro.bet 1x سایت وان ایکس plinkobet سایت بت معتبر پیشبینی بروبت تاس آنلاین دوتایی iran 1xbet ورزش سایت پیشبینی فوتبال سایت شرط بندی پاسور حکم hokm game شرطبندی فارسی football11 سایت فوتبالیستا iran toto jetbetapk.app bet90 one1xbet سایت شرط بندی جت بت iranian casino iranian poker
betforward سایت
سایت اصلی وان ایکس بت
سایت شرط بندی با شارژ 100 تومان
Free soccer tips

 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

پنیر فتا معطر

تکه های پنیر فتا را با فلفل قرمز پرک و سبزیجات معطرخشک ( ریحان - آویشن - نعنا - ترخون )و کمی روغن زیتون مخلوط می کنیم .

می شه پنیر های مزه دار رو در فویل پیچید یا روی نان تست و داخل فر گذاشت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۳:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2510/minted-pea-soup



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سوپ بروکلی و بلوچیز

۳۰۰ گرم بروکلی

۱ پیاز بزرگ

۱ سیب زمینی بزرگ

۱ لیتر آب مرغ ( می تونید قرص های مرغ یا گوشت رو در آب حل کنید)

۱۰۰ گرم بلوچیز (پنیر کپکی)

۲ قاشق روغن زیتون

پیازها رو درشت خورد کرده در روغن تفت میدیم. سیب زمینی ها رو خورد کرده با آب مرغ به پیازها اضافه می کنیم تا بپزه. بروکلی خورد رو اضافه میکنیم تا بپزه (زیادی نپزه و رنگش سبز بمونه) . نصف پنیر رو به سوپ اضافه میکنیم در میکسر یا غذاساز کاملا" مخلوط و له می کنیم. سوپ رو در کاسه کشیده و نصف باقیمانده پنیر رو روی سوپ می ریزیم.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/333614/red-lentil-chickpea-and-chilli-soup



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ماست و گل کلم

• ۱ گل کلم متوسط
1 فنجان ماست( یا مخلوط ماست و مایونز)
• 3 پر سیر
یک دسته کوچیک جعفری
2 ق غ روغن زیتون 
نمک و فلفل قرمز پرک

و کمی آبلیمو

گل کلم رو می پزیم. آبکش و در ظرف خورد می کنیم. ماست رو با سیر له شده جعفری خوردشده نمک و فلفل و روغن زیتون و آبلیمو به صورت سس درآورده روی گل کلم ها می ریزیم.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آیوار AJVAR

  • 5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 1 عدد بادمجان متوسط
  • 6 عدد زیتون سیاه (اختیاری)
  • 3 تا 5 پر سیر (بسته به ذائقه)
  • 2 ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
  • 1 ق چ فلفل قرمز (بسته به ذائقه)
  • 2 ق غ روغن زیتون
  • نمک

    بادمجان و فلفل ها رو از وسط نصف می کنیم . دانه ها و قسمت های داخلی فلفل را دور ریخته ودر کنار بادمجان  از طرف پوستشان داخل فر به فاصله 10 سانت از  به حرارت بالایی قرار میدیم تا کباب شوند. وقتی پوست فلفل ها سیاه شداز فر درآورده رو در ظرفی ریخته تا داغ است روی آن پلاستیک میکشیم.

    بادمجان را وقتی خوب پخت، پوست کنده و تخم هایش را دور می ریزیم و همراه سیر، زیتون ها و روغن زیتون داخل میکسر یا غذاساز کاملا" له و مخلوط می کنیم.

    وقتی فلفل ها در بخارشون نرم و سرد شدند پوستشون رو می کنیم با کارد ریز خورد می کنیم و به بادمجان اضافه میکنیم.

    در آخر نمک و فلفل قرمز و ترشی دلخواه رو اضافه میکنیم .



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    قارچ پلو با شوید

    من این غذا رو سال ها پیش خودم اختراع کردم. ولی گویا یه دستور مشابهی در غذاهای روسی هست.

    به هر حال این دستور منه:

     

    قارچ ها رو در تابه با حرارت بالا تفت میدیم. بعد مقداری کره اضافه می کنیم و پودر سیر یا سیر خورد شده و نمک فلفل  و کمی آبلیمو و خاموشش می کنیم.

    قارچها را لابه لای برنج آبکش یا  کته با شوید خشک یا تازه  به صورت لایه لایه می چینیم و دم میندازیم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    زیتون های معطر

    این یکی رو من هر وقت درست کردم خیلی مقبول افتاده !

    از دو روز قبل از مهمونی ترکیب زیتون های سبز و سیاه رو در روغن زیتون+ سرکه + پرک فلفل قرمز+ گوجه فرنگی خشک خورد شده +  سیر تازه خورد شده +سبزیجات خشک ( ریحون- آویشن - ترخون یا نعنا یا ترکیب چندتاشون ) مخلوط کنید تا مزه بگیرد. زمان سرو میتونید تکه های پنیر مخصوصا" پنید گودای سفت رو با این مواد مخلوط کنید.

    میتونید سیر ترشی های سفید بدون پوست هم با زیتون ها مخلوط کنید.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    پنیر کممبر و گلابی

  • حدود ۲۵۰ گرم پنیر کممبر
  • 1  ق غ کره
  • 1 گلابی بزرگ خورد شده به مکعبهای یک سانتی
  • ۲ ق غ آب سیب یا گلابی
  • ۲ ق غ سرکه بالزامیک
  • ۱ ق غ عسل
  • ۸ عدد گردو تکه شده
  • نوک قاشق وانیل

    گلابی را در کره تفت میدهیم به مدت ۳ دقیقه تا نرم شود. آب سیب یا گلابی را اضافه میکنیم به همراه وانیل ۱ دقیقه روی حرارت بماند.

    پنیر را از وسط به صورت دو لایه مساوی قسمت میکنیم.بیشتر مقدار گلابی ها را لای پنیر و مابقی را روی لایه ی بالایی می ریزیم. تکه های گردو را روی پنیر پخش می کنیم.

    سرکه و عسل را مخلوط و حدود ۳ دقیقه روی حرارت میجوشانیم تا غلیظ شود. از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود تقریبا"۵ دقیقه. این سس را روی تمام پنیر و گلابی و گردو می ریزیم.

    بهتر است همان موقع سرو شود. 



  • برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    جوجه کباب چوبی با سس چینی

                                                                  
  •  2 عدد سینه مرغ به صورت تکه های باریک
  •  1 قاشق روغن کنجد
  • 1 قاشق سویا سس
  • 1۲ پر سیر له شده
  • نصف فنجان کره بادام زمینی
  • ۲ قاشق سرکه
  • نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز
  • کمی روغن
  • تکه های مرغ را با روغن کنجد و سویا سس و سیر و کمی نمک و فلفل قرمز وسیاه خوب مخلوط میکنیم.(اگر کمی در این مواد بماند بیشتر مزه دار می شود)

    تکه های مرغ را در سیخ چوبی روی سینی چرب شده فر یا روی گریل باحرارت بالا قرار می دهیم.(میتوان با سیخ معمولی روی منقل کباب کرد)

    برای تهیه سس کره بادام زمینی را با سرکه و نمک و فلفل و کمی آب مخلوط می کنیم .



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۴۲:۵۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)