مواد لازم:
روغن زیتون خالص
5 قاشق غذاخوری مجزا
پیاز قرمز نازک خرد شده
1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای زرد رنگ
1 عدد مربعی خرد شده
(دانه ها و گوشتش خارج شود)
گوجه فرنگی مربعی خرد شده
2 عدد
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
2 عدد
بصورت نوارهای 3 سانتی متری خرد شده
و با نمک و فلفل
مزه دار شود))
آب مرغ
1 استکان
آویش تازه ی خرد شده
1 قاشق مرباخوری
پولنتای شکل دار
4 تکه به عرض 10 سانتی متر
نمک، فلفل سیاه
برشهای نازکی از فلفل قرمز تند
بمقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه ی نچسب روی حرارت ملایم 2 قاشق غذاخوری روغن
زیتون را گرم می کنیم. پیاز را ریخته و سریع با حرارت بالا سرخ می کنیم تا زمانی
که طلایی شود. فلفل دلمه ای را ریخته و می گذاریم تا نرم شود. سپس گوجه فرنگی را
ریخته، با نمک و فلفل مزه دارش می کنیم و می گذاریم گرم بماند.
در قابلمه ی دیگری روی حارت متوسط 2 قاشق روغن زیتون را گرم
می کنیم.سینه های مرغ مزه دار شده را می ریزیم و تا وقتی که طلایی شود سرخ می
کنیم. سپس مواد آماده شده در قابلمه ی اولی را روی سینه های مرغ می ریزیم. آب مرغ،
آویشن و برشهای فلفل قرمز تند را اضافه می کنیم و می گذاریم ریز ریز بجوشد. باید
تا زمانی که کمی غلیظ شود بپزد.
در این زمان یک ماهیتابه ی تخت راروی حرارت ملایم می گذاریم
وبا قلم مو کف آن یک قاشق روغن باقیمانده را پخش می کنیم. پولنتا را روی آن می
گذاریم و 2 تا 3 دقیقه هر طرفش را کباب می کنیم.
پولنتا را در ظرف مخصوص سرو می چینیم و با مخلوط مرغ رویش
را می پوشانیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۲۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد لازم:
پولنتای ساده
طرز تهیه:
پولنتای گرم را در ظرف پر عمق صافی پهن می کنیم. با پوشش پلاستیکی رویش را پوشانده و فشار می دهیم تا سطح روی آن صاف شود. این ظرف را 2 ساعت در فریزر قرار می دهیم. سپس پولنتا را قالب می زنیم.
این پولنتا می تواند کباب شود (Grilled Polenta) پخته شود ( baked Polenta) یا سرخ شود
(fried Polenta).
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
/*
/*]]>*/
پولنتا یکجور غذای محبوب ایتالیایی یه که شبیه حلیم خودمونه
با مقداری تفاوت.این غذا هم به درد بیماران سلیاک می خوره هم برای کسانی خوبه که
می خواند یه طعم جدید رو امتحان کنند. طرز تهیه اش هم خیلی راحت و ساده ست.
/*
/*]]>*/
مواد لازم:
آب
4
فنجان
نمک
1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت
1 فنجان
طرز تهیه:
در ظرف محکم بزرگی آب و نمک را جوش می آوریم. کم کم آرد ذرت
را می ریزیم وبا قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا زمانی که به هم بچسبد و یک گلوله
را تشکیل دهد. حرارت را کم می کنیم و پولنتا را تا زمانی که صاف و یکدست شود هم می
زنیم: 35 – 30 دقیقه. غذا آماده است.
نکته: برای مزه ی بهتر می توانیم آب گوشت را جایگزین آب
کنیم.
نکته:روی پولنتا می
توانیم کره، خامه، شیر، نمک و فلفل یا پنیر بریزیم /*
/*]]>*/
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۹ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
از حالا می خوام غذاهایی رو مخصوص بیماران سلیاک بگذارم،
یعنی اونایی که به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارند. اول هم از طرز تهیه ی آرد
ذرت شروع می کنم که تو اینترنت خیلی دنبال دستورش گشتم ولی نبود. این دستورها رو
خودم ترجمه کردم.
مواد لازم:
آب
4.5 لیتر
آب لیموترش
تازه
1 فنجان
ذرت خشک
طرز تهیه:
ذرت خشک را در محلول آب لیموترش درحال جوش می ریزیم. سپس
آبکش کرده وبا انگشتان مان مالش می دهیم تا زمانی که تمام پوسته ها جدا شود. بعد
از جدا شدن پوسته ها حسابی ذرت را می شوییم. سپس ذرتها را مالش می دهیم وبا حوله
آنها را خشک می کنیم.
روی سطح صافی کاغذ پوستی پهن می کنیم و ذرت ها را در یک
لایه روی آن پهن می کنیم تا خشک شوند. پس از خشک شدن آنرا آسیاب می کنیم.
نکته: اگر در حین آسیاب
کردن کمی فلفل قرمز خشک به آن اضافه کنیم، مزه ی بهتری می گیرد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
این غذا رو خودم ترجمه کردم. حتی شکلشم دهن آدمو آب می ندازه!
مواد لازم:
4 عدد
فلفل سبز دلمه ای
1 لیوان
گوشت گوجه فرنگی مربعی خرد شده
250 گرم
گوشت یا مرغ چرخ کرده
1 قوطی
کنسرو لوبیا
1 عدد کوچک
پیاز ریز شده
یک چهارم لیوان
کرفس ریز شده
بمقدار لازم
نمک، فلفل
نصف قاشق غذاخوری
پودر زیره
1 قاشق مرباخوری
پودر سیر
2 لیوان
برنج پخته شده
1 لیوان
پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را روی حرارت قهوه ای می کنیم.
سر فلفل دلمه ای ها را می بریم و داخلشان را خالی می کنیم.
پیاز و کرفس را به گوشت اضافه می کنیم. وقتی تغییر رنگ دادند، از روی حرارت برداشته و آب اضافی آنرا می گیریم. سپس گوجه فرنگی و لوبیا و ادویه را اضافه می کنیم. می گذاریم 10 تا 15 دقیقه ریز ریز بجوشد.
فلفل دلمه ای ها را در ظرف مخصوص فر می چینیم.
برنج را با موادمان مخلوط می کنیم و فلفل ها را از مایه پر می کنیم. 50 دقیقه با حرارت متوسط فر روی شعله ی پایینی بماند. سپس پنیر را ریخته و می گذاریم با شعله ی بالای فر 10 دقیقه ی دیگر بماند.
منبع: newfoodie.com
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
FA
MicrosoftInternetExplorer4
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد لازم:
300 گرم
کلم سفید خلالی خرد شده
4 عدد
هویج خلالی یا رنده شده
1 ساقه
کرفس خلالی شده
4 عدد
پیازچه حلقه شده
1 قاشق غذاخوری
جهفری ریز شده
2 استکان
سس رژیمی
2 قاشق غذاخوری
ماست سفت
1 قاشق غذاخوری
شکر
1 قاشق غذاخوری
سرکه
بمقدار لازم
نمک، فلفل، آویشن
طرز تهیه:
سبزیجات را در ظرفی مخلوط می کنیم. سس، ماست، شکر، سرکه و ادویه سالاد را اول با هم و سپس با سبزیجات مخلوط می کنیم.
به همین سادگی!
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
FA
MicrosoftInternetExplorer4
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
این آش اختراع خودمه. مزه ی آش شله قلمکار می ده ولی دردسر اونو نداره.
مواد لازم:
هرکدام 1 پیمانه
حبوبات شامل عدس، انواع لوبیا، نخود
... واز هرچی که تو خونه دارید
2 پیمانه
گندم
2 پیمانه
جو
1 کیلو
سبزی کوفته
بمقدار لازم
نعنا خشک
2 عدد متوسط
پیاز سرخ شده
بمقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه
2 لیوان
آب خیار شور
1 لیتر
آب گوشت یا عصاره مرغ
طرز تهیه:
تمام حبوبات را حداقل از 24 ساعت قبل خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبشان را عوض می کنیم. سپس آنها را در قابلمه ی بزر گی می ریزیم. آب گوشت را اضافه کرده، می گذاریم پنج ساعت بجوشد.
نکته: تا یک ساعت خطر سر رفتن وجود دارد.
نکته: اگر می خواهید آش ته نگیرد، تا مرحله آخر قاشق را به کف قابلمه نزنید.
در قابلمه را نیمه باز می گذاریم ومرتب به آن سر می زنیم تا از جوش نیفتد. بعد از پنج ساعت زردچوبه و نمک و فلفل و نعنا خشک را می زنیم و روی آش را هم می زنیم و بعد سبزی را اضافه می کنیم. پس از گذشت نیم ساعت پیاز داغ را ریخته، کمی که ماند از روی حرارت بر می داریم. در آخر آب خیارشور را اضافه می کنیم.
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
FA
MicrosoftInternetExplorer4
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد
لازم:
400 گرم
هویج
پخته شده با 1 قاشق چای خوری شکر
5 عدد
سیب
زمینی متوسط پخته
300 گرم
قارچ
کبابی
به
مقدار لازم
مایونز
یا ماست کم چرب
به
مقدار لازم
آبلیمو
300 گرم
کنسرو
نخود فرنگی
1 قاشق چای خوری
نمک
نصف
قاشق چای خوری
فلفل
قرمز
1 قاشق چای خوری
سبزیجات
معطر
300 گرم
خیارشور
طرز تهیه:
تمام
سبزیجات را بصورت کشمشی خرد می کنیم.
سیب زمینی
را در ظرف گودی ریخته و با قارچ و هویج مخلوط می کنیم. سپس نخود فرنگی و پیازچه و
بعد خیارشور را با مواد مخلوط می کنیم.
در ظرف
دیگری آبلیمو را با مایونز می زنیم. فلفل و نمک و سبزیجات معطر راهم اضافه می
کنیم. سپس سس را در سالاد ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
نکته: در
صورتی که رژیم دارید، بجای سس مایونز از همان مقدار ماست به اضافه ی نصف استکان
سرکه یا آبغوره استفاده کنید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد لازم:
5 عدد متوسط
سیب زمینی پخته مربعی خرد شده
400 گرم
هویج رنده شده
300 گرم
قارچ خرد شده
250 گرم
پیازچه حلقه حلقه خرد شده
250 گرم
خیارشور مربعی خرد شده
250 گرم
ساقه ی کرفس ریز شده
2 قاشق غذاخوری
مایونز یا ماست کم چرب
به مقدار لازم
آب لیمو
1 قوطی
کنسرو ذرت
1 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
پودر نعنا یا پونه خشک
نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی را در کاسه ی گود بزرگی ریخته، با قارچ و هویج و کرفس مخلوط می کنیم. بعد ذرت و پیازچه و خیارشور را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
در ظرف دیگری آبلیمو و مایونز را باهم مخلوط می کنیم. به آن فلفل، نمک، نعنا یا پونه را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن روی سالاد می ریزیم. سپس سالاد را سرو می کنیم.
نکته: در صورتی که رژیم دارید، بجای سس مایونز از همان مقدار ماست به اضافه ی نصف استکان سرکه یا آبغوره استفاده کنید.
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
FA
MicrosoftInternetExplorer4
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
بخاطر رعایت امانت باید
بگم این غذا اصلش متعلق به سری اول برنامه ی آشپزی روز بوده. ولی من طی دفعاتی که
پختمش، یه سری تغییرات توش دادم تا خوشمزه تر شه و به ذائقه ی ایرانی آشنا تر. به قولی،
ایرانیزه ش کردم!
مواد
لازم:
1 قوطی
کنسرو
قارچ مزه دار شده
2
عدد
تخم مرغ
3
قاشق غذاخوری
سس سویا
1 فنجان مربعی خرد شده
جعفری
1
فنجان مربعی خرد شده
هویج
2
فنجان مربعی خرد شده
فلفل
دلمه ای
1
فنجان مربعی خرد شده
نخود
فرنگی پخته
2
فنجان
جوانه
ماش
در صورت
تمایل
پیاز یا
پیازچه
3
قاشق غذاخوری
رب گوجه
فرنگی
به
میزان لازم
جوز
هندی
به
میزان لازم
زعفران
به
میزان لازم
نمک و
فلفل
به
میزان لازم
زردچوبه
طرز تهیه:
در یک
قابلمه ی گود کمی روغن می ریزیم. سپس 1 استکان آب به آن اضافه می کنیم.هویج را
ریخته می گذاریم 2 دقیقه با در بسته بماند. نخود فرنگی و زرد چوبه را اضافه می
کنیم و هم می زنیم و قبل از اینکه آب غذا تمام شود در قابلمه را می گذاریم.
ماهیتابه
ای را روی گاز می گذاریم. تخم مرغ ها را بدون روغن درآن می ریزیم. زمانی که شروع
به سفید شدن کرد، سریع هم می زنیم و از روی گاز برمی داریم.
فلفل دلمه
ای و جوانه ماش را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس قارچ هارا درسته می ریزیم. در این
مر حله سویا سس ، رب گوجه فرنگی، جوز هندی، زعفران، نمک و فلفل را به مواد اضافه
می کنیم. جعفری و پیازچه را می ریزیم، در قابلمه را می گذاریم تا سبزیجات کمی نرم
شود.
در مرحله
ی آخر تخم مرغها را خرد می کنیم و روی غذا می ریزیم و قابلمه را از روی گاز بر می
داریم.
حال به
تعداد نفرات برنج آبکش می کنیم.می توانیم مواد را لابلای پلو بدهیم و پلو را دم
کنیم. یا اینکه برنج و مواد پلو چینی را
جدا جدا در دیس بکشیم و بصورت پلو و خورشت سرو کنیم.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۴:۱۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)