پلو مخلوط
مواد مورد ضرورت
یک ونیم کیلو برنج
یک کیلو گوشت
نیم کیلو نخود
دو تا سه دانه پیاز کلان
نمک
ادویه تند
طرز تهیه
برنج را چند ساعت قبل تر کنید و بعد برنج را جوشانده تا دانه برنج کمی نرم شود و صاف کنید
گوشت را با پیاز و نخود و نمک بپزید وقتی گوشت پخته شد
گوشت و پیاز و نخود را تمام آب گوشت با برنج مخلوط نموده
کمی ادویه تند که مخصوص برای بریانی استفاده می شود اگر داشته باشید با آن مخلوط نماید
اگر ادویه ای بریانی را نداشتید می توانید از مرچ تند و دارچین زرچوبه و هل کلان و هل خورد اسفاده نماید
وقتی همه مواد را با هم مخلوط نمودید برنج را دم کنید و مدت نیم ساعت به دم بگذارید بعد از آن نوش جان نماید
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۰:۲۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
سوپ سیر و پیاز دوای آنفلوانزا و ریزش
مواد موردضرورت
سه دانه پیاز کلان
هفت حبه سیر
یک قاشق رنده شده زنجفیل تازه
نمک و آبلیموبه مقدار دلخواه
جعفری یا گشنیز تازه
طرز تهیه
پیاز وزنجفیل و سیر را خوب ریزه نمایید و با چهار گیلاس آب بگذارید خوب بجوشد
بعد نمک و آبلیمو را به آن اضافه نموده بگذارید بجوشد
در اخیر چهار قاشق آرد را با ِیک گیلاس آب خوب مخلوط نمایید و آهسته آهسته به سوپ
اضافه نمایید تا کمی غلیظ شود وقتی غلیظ شد گشنیز و یا جعفری را خوب ریزه نموده روی سوپ بپاشید .
این سوپ دوای خوبی برای ذکام و ریزش است
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۰:۲۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
دسر ماس
ماس یک لیتر
خرما صد گرام
قیماق یک لیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته
خلال چهارمغز
طرز تهیه:
خسته خرما را جدا کنید و با ماست و قیماق خوب مخلوط نمایید
َ اگرداخل مخلوط کن بریزید، تا زمانی که یک دست شود بهتر است
پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و روی بخار آب قرار دهید، هنگامی که پودر کاملا حل شد و حالت شیشه ای پیدا کرد، آن را به مخلوط ماست اضافه نمایید.
مقداری چهارمغز خرد شده را نیز داخل دسر ریخته و آن را در ظرف دلخواه تان بریزید و داخل یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود.بعد
آن را با مقداری آب گرم از قالب جدا کنید. روی آن را با خلال پسته و چهار مغز به نوع دلخواه تان تزئین نمایید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۰:۲۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
ترشی پیاز
مواد لازم
سیر نیم کیلو
سرکه به مقدار ضرورت
نعناع خشک دو قاشق
پیاز سفید خورد دو کیلو
برای ترشی پیاز از پیاز های خورد سفید استفاده نماید
سیر تازه را پوست نموده وخوب ریزه کنید و بعد با نعناع خوب مخلوط نمایید
داخل یک بوتل شیشه ای مناسب یک ردیف پیاز بیندازید و روی پیاز ها مخلوط از سیر و نمک را می ریزیم
و تابوتل شیشه پر شود در اخیر بوتل را از سرکه پر می کنیم که روی تمام مواد را بگیرد
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۰:۲۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
-- سس اوکادو
سس اوکادو
یک دانه اوکادو
نیم گیلاس ماس
مرج سبر یک دانه
یک دانه لیمو
نمک . سیر به قدر دلخواه
طرز تهیه
سیر / مرچ / اوکادو / ماس و لیمو و نمک را با هم خوب مخلوط نمایید
این ساس را با انواع غذا ها و کباب هامی توانید بخورید
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۴۰:۱۸ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)