بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

نان کشمشی کرم دار


یکی از عصرانه های مورد علاقه اینجانب نان کشمشی به همراه یک فنجان چای پر رنگ میباشد

اگر مثل من به خانواده نانها ارادت دارید،پیشنهاد میکنم حتما این دستور رو به مرحله اجرا در بیارید

مواد لازم

شکر ..................................1/8 پیمانه

آب...................................... 1/2 پیمانه

آرد .......................................200 گرم

خمیر مایه...............................1/2 قاشق سوپ خوری

روغن مایع ..............................2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ................................1 عدد

کشمش...................................2/3 پیمانه

کنجد.........................................به مقدار دلخواه برای تزئین

نمک .....................................1/2 قاشق چای خوری


***

کرم  میانی

شیر .......................................یک لیوان

آرد .............................................دو قاشق سوپ خوری

شکر...............................................1/2 پیمانه

وانیل ................................................1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا یک قاشق چایخوری شکر را با  پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط میکنیم،میزاریم یک ربع استراحت کنه و خمیر مایع فعال بشه(روی مایع پر از حباب و کف میشه و حجمش دو برابر میشه

بقیه شکر +سفیده تخم مرغ+روغن مایع+نمک توی ظرف میریزیم و با چنگال هم میزنیم

بعد خمیر مایه فعال شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و سپس آرد را اضافه میکنیم

مقدار آردی که در دستور ذکر شده،حدودی است ،و بسته به نوع آرد ممکن است 50 گرم بیشتر و یا کمتر استفاده شود

باید به اندازه ای آرد اضافه کرد که یه خمیر نرم و لطیف که به دست نچسبه بدست بیاد

 حدود 10 دقیقه هر چی دق دلی دارید سر خمیر در بیارید و حسابی ورز بدید

بعد  خمیر کتک خورده رو حدود 1/5 ساعت بزارید کنار و روش یه دستمال بندازید تا استراحت کنه  و برای راند دوم آماده بشه


حالا مشغول تهیه کرم بشید

آرد و شیر و شکر و وانیل را  با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم،مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود و به غلظت خامه در بیاید

کشمش را شسته و بزارید کاملا آبش بره

حالا برید سراغ خمیر


میبیم که استراحت و جای گرم و نرم به خمیرمون ساخته و  حسابی چاق و چله شده و حجمش دو برابر شده

دوباره بزاریدش رو میز کار و حسابی ورز بدید

حال روی میز کار آرد بپاشید و خمیر رو بوسیله وردنه باز کنید،اونقدر وردنه بکشید که قطر خمیر  حدود 1/5 سانت بشه

حالا کرم رو  بریزد روی خمیر و حسابی در همه جا پخش کنید

در نهایت کشمش رو روی سطح کرم بپاشید

حالا خمیر رو رول کنید،دقیقا مثل پیچیدن ساندویچ

رول بدست اومده رو با چاقو برشهای باریک بزنید،تقریبا فاصله برشها حدود 2-3 سانت باشد

برشها رو توی سینی فر  با فاصله بچینید

بزارید نیم ساعت دیگه در همین وضعیت استراحت کنه

زرده تخم مرغ رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح این نانها بکشید و کمی کنجد روش بپاشید

خمیر رو درون فر از قبل گرم شده و دمای 180 درجه بزارید

مدت پخت 15-20 دقیقه

نوش جان








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۲:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نکات مهم در پخت انواع کیک و شیرینی

پختن هر کیک و شیرینی به سادگی پختن غذاهاییه که روزمره میپزیم و اونقدر تکرارشون کردیم که با چشم بسته هم میتونیم انجامش بدیم،

فقط اگه اول راهیم باید خیلی دقت و حوصله به خرج بدیم تا دقیقا طبق دستور پیش بریم و نتیجه دلخواه رو بتونیم بگیریم


نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی:

1-در اندازه گیریها نهایت دقت رو به خرج بدید

2- گول وسوسه شیطون رو نخورید و تا پایان زمان پخت(یا حداقل گذشتن سه چهارم زمان پخت)هرگز در فر رو باز نکنید،چرا که پف کیک و شیرینی میخوابه و دیگه نمیشه درستش کرد و هر چه تلاش کنید بیش از یه کیک پنچر چیزی نخواهید داشت

3-از اونجایی که دمای فرهای مختلف با هم متفاوتند،همیشه 10 دقیقه کمتر و یا بیشتر از زمان پخت تو اون دستور رو مد نظر داشته باشید

مثلا:اگه تو دستور زمان پخت رو نوشته 30 دقیقه،شما از دقیقه 20 حواستون به فر باشه،ممکنه زودتر پخته شده باشه و بلاعکس

4-تا زمانی که کیک کاملا سرد نشده،اونو از قالب در نیارید،چرا که ممکنه به قالب بچسبه

5- تا زمانی که کیک کاملا سرد نشده ،اونو برش نزنید،چون در این صورت برش های منظمی نخواهید داشت و کیک خورد میشه

6-تمام ظروفی که مواد کیک رو توش آماده میکنید و هم میزنید و همچنین هم زن،باید کاملا تمیز و خشک باشند

7-همیشه فر رو از 15 دقیقه قبل گرم کنید

8-اگه تصمیم به کم یا زیاد کردن اندازه های یه دستور داشتید، نسبتها رو دقیق رعایت کنید

مثلا اگه مقدار مواد برای 6 نفر است و تصمیم دارید  برای دو نفر بپزید، اندازه تمام مواد رو باید به یک سوم برسونید

9-یک ساعت قبل از شروع کار،تمام مواد رو از یخچال بیرون بزارید،تا به دمای محیط برسند

10- آرد رو حداقل سه بار الک کنید(در پف کردن کیک خیلی مواثر است)

11-سعی کنید همیشه از مواد اولیه تازه استفاده کنید، زیرا در کیفیت محصول تاثیر بسیار زیادی داره

12- همیشه تمام کیکها و شیرینیها در طبقه وسط فر قرار میگیرند،مگر اینکه در دستور چیز دیگری قید شده باشد

13- در همزدن مایع کیک همیشه از درجه متوسط هم زن استفاده کنید،مگر اینکه درجه دیگری قید شده باشد

***********

******


دلایلی که باعث خراب شدن کیک میشوند

1-درشت بودن شکر باعث زبر شدن کیک میشود

2-خوابیدن پف کیک به یکی از این علتها بستگی دارد:کوچک بودن قالب،باز کردن در فر قبل از اتمام زمان پخت،زیاد بودن بکین پودر و یا داغ بودن بیش از حد دمای فر

3-اگر شکر و کره رو کم هم بزنیم باعث زبر شدن کیک میشود(به حدی هم بزنید که مثل کرم صاف و یکدست شود

4-زیاد هم زدن مایع کیک و همچنین دمای پایین فر باعث سفت شدن کیک میشود

5-پختن کمتر از مدت زمان کیک ،باعث چسبندگی و خمیری شدن کیک میشود

6- داغ بودن بیش از حد فر باعث ترک خوردن سطح کیک و گنبدی شکل شدن کیک میشود

*****

دلایل پهن شدن بیسکوییت یا شیرینی در سینی فر هنگام پخت

1-اندازه گیری مواد صحیح نبوده

2-مواد اولیه بیش از حد هم زده شده

3-درجه حرارت فر پایین تر از حد نیاز بوده

4-مقدار روغن و یا کره بیش از دستور بوده

5- شیرینی یا بیسکوییت داخل سینی داغ چیده شده

***

دلایل خشک و یا سفت شدن شیرینی و بیسکوییت

1-اندازه گیری صحیح نبوده،مثلا شکر زیاد شیرینی را سفت میکند

2-شیرینی بیشتر از حد نیاز و با دمای بالا پخته شده

3-خمیر زیاد ورز خورده و روغن پس داده و در نتیجه بعد از پخت سفت شده

4-هنگام باز کردن خمیر و قالب زدن بیش از حد آرد پاشی کردید و آرد اضافه به خورد خمیر رفته و در نتیجه شیرینی سفت شده

***

موفق باشید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۲:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تبدیل اندازه ها


ممکنه یه روز یه هو هوس کنید غذا یا کیکی رو بپزید، با ذوق و شوق میپرید تو آشپز خونه و میرید سراغ دستورش و میبینید،ای دل غافل مقدار مواد رو بر حسب وزن و گرم و ...داده و شما هم تو خونه ترازو آشپزی ندارید،

یا برعکس،اندازه ها به پیمانه است و شما پیمانه دقیق و اندازه استاندارد ندارید

چیکار میکنید؟از درست کردنش منصرف میشید،؟خدا نکنه،دلتون میاد؟؟؟؟

همین جوری عشقی هر چی رو هر قدر که کرمت بود میریزی؟....چه شود!!!

براتون تبدیل اندازه های پیمانه و گرم رو به هم دیگه مینویسم تا اگه  مثل من عاشق پخت و پزید به بمبست عشقی نرسید

***

اول اینکه منظور از پیمانه،همون پیمانه کوچک پلوپز میباشد


یک پیمانه آرد .........................................100گرم

یک پیمانه پودر شکر...................................125 گرم

یک پیمانه شکر.........................................150 گرم

یک پیمانه روغن جامد و یا مایع .....................150 گرم

یک پیمانه پودر کاکائو ..................................125 گرم

یک پیمانه شیر..........................................190 گرم

یک پیمانه ماست یا خامه ............................220 گرم

یک پیمانه شکلات چیپسی ..........................150 گرم

یک پیمانه گردوی خورد شده..........................110 گرم

یک پیمانه پودر نارگیل...................................70-80 گرم

هر تخم مرغ متوسط حدود 50 تا 60 گرم وزن دارد

نکته:

وقتی آرد و یا پودر قند و یا هر پودر نرم دیگه ای رو پیمانه میکنید،روش درست پیمانه کردن اینه که اول اونو الک کنید و سپس با قاشق تو پیمانه بریزید تا پر بشه،اگه پیمانه رو مستقیم تو آرد فرو کنید و ازش بردارید،چون لابلاش هوا قرار میگیره،اندازه گیری شما درست نیست

مقدار آرد مصرفی به علت اختلاف رطوبت و نوع آرد ممکن است 50 گرم بیشتر و یا کمتر از دستور باشد ،که این نکته با تجربه بدست میاد

ژلاتین



• یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.
• هر ورق ژلاتین بزرگ معدل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)

• هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۲:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک اسفنجی با روکش خامه


همونطور که از اسمش پیداست،بافت نرم و اسفجی داره و به خوبی طعم و بافتش با خامه مچ میشه و در بین انواع کیکها مناسبترین گزینه برای تولد و دیگر جشنهاست

نکته دیگه اینکه در بین انواع کیکها ،این کیک از همه حساس تره و نیازمند دقت و حوصله بیشتریه،یعنی باید نکاتشو مو به مو انجام بدید و از کم و زیاد کردن اندازه ها بدون در نظر گرفتن نسبت دقیق خود داری کنید

***

مواد لازم برای 10 نفر

تخم مرغ..............6 عدد

آرد سفید ................. 150 گرم(یک و نیم پیمانه پلوپز)

 شکر ...................150 گرم(یک پیمانه پلوپز)

بکین پودر ...................1/5 قاشق چای خوری

آب داغ ...........................4 قاشق غذا خوری

وانیل................................1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا کنید

سفیده رو با نیمی از شکر میزنیم تا تبدیل به کف شود و جای هم زن روی کفها بماند

زرده را با نیم دیگر شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود،سپس کمکم 4 قاشق آب داغ را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم

بعد سفیده را آهسته به زرده اضافه میکنیم،همزن را کنار میگذاریم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکنیم(استفاده از همزن بعد از این مرحله پف کیک را از بین میبرد)

بعد آرد و بکین پودر با با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و آهسته مخلوط میکنیم

داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتی و اگر مستطیل باشد سایز 20در 30 مناسب این مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با درجه 180 سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم

زمان پخت40-50 دقیقه

نکته: اول اینکه هرگـــــــــــــز گول شیطون رو نخورید و تا پایان زمان پخت در فر رو باز نکنید

دوم اینکه،زمان پخت با فرهای مختلف به علت تفاوت دما با هم فرق میکنند،بنابراین همیشه زمان پخت هر دستوری را با اختلاف 10 دقیقه کمتر و یا بیشتر در نظر داشته باشید

سوم،  اگه دوست داشتید کیک دو رنگ داشته باشید،میتونید مقداری از مواد رو با یک قاشق  کاکائو مخلوط کنید و بصورت نا منظم رویه بقیه مواد سفید داخل قالب بریزید

***

تزئین کیک و خامه کشی

وقتی کیک سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوی برش بزنید

برش اول جلو دستتون بزارید

روش کمی شربت  و یا آب کمپوت و یا آب میوه بریزید(برای اینکه کیک خیلی خشک نباشد)

بعد مقداری خامه فرم گرفته روش بریزید و همه جای سطح کیک رو پوشش بدید

بعد مقداری موز ورقه شده، و گردوی خورد شده روی خامه ها بریزید(میتونید هر کمپوت و یا مغزی که دوست دارید رو جایگزین کنید)

بعد لایه دوم کیک رو روی این سطح قرار بدید و دوباره همون کارهای مرحله اول رو انجام بدید و بعد آخرین لایه رو بزارید،اینجا کمی کیک رو با دست فشار بدید تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد کیک لایه ها از هم جدا نشه

حالا کمی خامه روی سطح و اطراف کیک بکشید و بزارید تو یخچال 2-3 ساعتی بمونه و خودشو بگیره(به این مرحله آستر کشی خامه میگند)

بعد از چند ساعت کیک رو بیرون بیارید و دوباره با خامه پوشش بدید و همه جاشو صاف و مرتب کنید که کیک از زیره خامه پیدا نباشه

حالا میتونید طبق سلیقه و دلخواهتون اونو تزئین کنید

***

کیکی که عکسشو پایین صفحه میبینید،بعد از خامه کشی اطرافشو مخلوط بادام و گردو و شکلات خورد شده زدم

روی کیک رو با برش های میوه تزنین کردم و بعد ژله نیم بند ریختم و گذاشتم تا خودشو بگیره

برای جلوگیری از سرازیر شدن ژله ،اطراف کیک رو با فویل و یا طلق یه دیواره کوتاه بزنید و بعد از چند ساعت که تو یخچال خودشو گرفت آهسته از کیک جدا کنید

تا یادم نرفته بگم،همیشه کیک رو روز قبل از سرو درست کنید،چرا که طعمش و بافتش بعد از یک روز  که تو یخچال می مونه، خیلی بهتر و مطبوعتر از روز اوله

نوش جان










برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۲:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

الـــــــــــویه


الویه یه شام سرد پر طرفداره و جالب اینکه در عین سادگی دارای دستورالعملهای مختلفیه،چرا که هر کسی طبق ذائقه خودش اونو درست میکنه

بهترین قسمت  الویه وقتیه که اونو تو نون باگت بزاری و با یه لیوان نوشابه تگـــــری و گاز دار بری تو دل ماجرا

و اما بدترین جای الویه ،کوه ظرفهاییه که جدا جدا مواد رو توش پختی و کثیف شده و منتظرند که بری بشوریشون

اگه متاهلید که،خود کرده را تدبیر نیست و چاره ای جز پذیرفتن واقعیت ندارید

اما اگه مجرد هستید،میتونید بعد از خوردن ساندویج و نوشابه،به بهانه درس و امتحان برید تو افق محو بشید(خعـــــلی بی وجدانی...!)

کجا بودیم؟

آها...

داشتم میگفتم که به تعداد آدمهای روی زمین راه هست ،برای تهیه الویه،..!

پیشنهاد میکنم با این دستور امتحان کنید،بعید میدونم خوشتون نیاد

    ****

مواد لازم برای  6 تا 8 نفر

*

سینه مرغ ....یک عدد

سیب زمینی متوسط  آبپز .........5 عدد

تخم مرغ آبپز...............5 عدد

خیار شور......... 4 عدد

هویج متوسط  پخته شده.......1 عدد

 کنسرو نخود فرنگی .......یک پیمانه

کنسرو ذرت ..........1/2 پیمانه

آبلیمو (ترجیحا تازه).........یک قاشق غذا خوری

سس مایونز........51 الی 2 پیمانه

جعفری خورد شده.........5 قاشق غذا خوری

پودر آویشن شیرازی.......1 قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه و قرمز..........به اندازه دلخواه


طرز تهیه

اول یه پیاز درشت رو توی روغن سرخ کنید،بهش زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و سپس سینه مرغ رو توش بزارید،روش یه استکان آب و نمک  اضافه کنید و بزارید بپزه

وقتی کاملا پخت،از تو قابلمه  بیرون بیارید و زیره آب مرغ رو زیاد کنید تا حسابی بجوشه و نهایتا چند قاشق سس غلیظ بهتون بده،

سیب زمینی،خیار شور،تخم مرغ،هویج و سینه مرغ رو نگینی خورد کنید

تمام مواد خورد شده رو تویه ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید

حالا نوبت تهیه سس الویه است

تویه ظرف سس مایونز رو همراه با نمک،فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن ،آبلیمو ،جعفری خورد شده وچند قاشق  سس آب مرغ مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم

حالا این سس رو به مواد اولیه اضافه میکنیم، و در آخر نخود فرنگی  و ذرت رو  اضافه میکنیم

حالا این مخلوط بدست اومده رو توی ظرف در دار به مدت یکی دو ساعت تو یخچال قرار بدید،تا مزه مواد به خورد هم بره

بعد میتونید داخل ظرف دلخواه بریزید و بنا به سلیقتون تزئین کنید

نوش جان







برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۲:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک سالاد

 

 

کیک سالاد

کچالو را جوش داده با روغن زیتون و نمک و سس مایونیز و ابلیمو  مخلوط کنید

لبلبو /تخم مرغ /   هر کدام را جدا گانه جوشانده رنده کنید

کچالو را در طبقه اول صاف قرار بدهید

 طبقه دوم ان زردک را رنده کنید و روش را کمی روغن زیتون و ابلیمو پاش بدهید

طبقه سوم گشنیز را خوب ریزه کنید و با کمی روغن زیتون و ابلیمو مخلوط نموده و انرا روی زردک صاف بریزید

طبقه چهارم تخم مرغ رنده شده را روی گشنیز صاف بریزید

طبقه پنجم یک بار دیگر از کچالو رنده شده که مخلوط با مایونیز است صاف هموار کنید

روی تمام کیک تان را مایونیز بمالید که خوب صاف شود

در اخیر روی کیک تان را از تمام مواد که کیک را تهیه نموده اید به نوع دلخواه تان تزیین کنید

امتحان کنید خوش مزه است  

 

  

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۰:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

از خواص زیتون غافل نشوید


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

زیتون رسیده از نظر طب قدیم یونان گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است. برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک می باشد.


۱. دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون می باشد. بدین منظور باید ۲۰ عدد برگ زیتون را داخل ۳۰۰ گرم آب ریخته و آنرا بمدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس کمی قند بآن اضافه کرده و بمقدار یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید. بعد از دو هفته باید بمدت ۸ روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید.

۲.
روغن زیتون نرم کننده و صفرا بر است.

۳.
روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آنرا با آبلیمو مصرف کرد.

۴.
روغن زیتون کرم کش است.

۵.
روغن زیتون برای رفع سرفه های خشک مفید است.

۶.
برای رفع خارش گزیدگی حشرات، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید.

۷.
بدن بچه هایی را که مبتلا به نرمی استخوان و کم خونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی دارد.

۸.
برای رفع خشکی لثه، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید.

۹.
برای برطرف کردن خراش و ترک پوست، گلیسیرین و روغن زیتون را بمقدار مساوی با هم مخلوط کرده و روی پوست بمالید.

۱۰.
دم کرده برگ درخت زیتون تب بر است.

۱۱.
جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و روماتیسم است.

۱۲.
برای سرباز کردن جوشها و کورک ها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید.

۱۳.
دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان کننده مالاریا است.

۱۴.
پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است.

۱۵.
جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است.

۱۶.
برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید ۸۰ گرم روغن زیتون را با ۱۴ گرم کندر و ۱۶ گرم سیاه دانه مخلوط کرده و بمدت سه روز از آن بخورید.

۱۷.
مصرف روغن زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری می کند.

۱۸.
روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می باشد زیرا در اثر حرارات خراب نمی شود.

۱۹.
پژوهشگران معتقدند مصرف روغن زیتون خطر سرطان سینه را در زنان کاهش می‌دهد. تحقیق روی سلول‌های سرطان سینه در زنان نشان داده که اسید اولئیک روغن زیتون اثر ژن سرطان زای این بیماری را کاهش می‌دهد.

۲۰.
روغن زیتون به جز خاصیت ضد سرطانی فواید فراوانی دارد که از آن جمله ملین بودن آن و نرم کردن عضلات و آرامبخشی درد استخوان است.

۲۱.
روغن زیتون به موها نرمی و لطافت خاصی می‌بخشد و باعث تقویت مو می‌شود.

۲۲.
عصاره زیتون برای چین و چروک پوست بسیار مفیداست و باعث لطافت و نرمی و شادابی پوست صورت می شود. اجزای مغذی خاص در روغن زیتون می تواند دلیل تاثیر مثبت رژیم غذایی مدیترانه ای بر سلامت قلب باشد.
این ترکیبات که تحت عنوان "فنل" نامیده می شوند اثر آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و جلوگیری از تشکیل لخته در عروق دارند. روغن های زیتون سرشار از فنل بر عملکرد عروق خونی مشخص شده است.
 
اخبار پزشکی - خانواده و سلامت












برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۰:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نرگس کباب



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۰:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

جلبی

   

جلبی

مواد مورد ضرورت

یک ونیم گلاس آرد

یک قاشق بزرگ خمیره

نیم گیلاس آب

نصف گیلاس ماس

طرز تهیه

همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و مدت پنج تا شش ساعت بگذاریم تا خمیر خوب برسد بعد خمیر را داخل بوتل کیچب بریزید و روغن را خوب داغ نموده خمیر را توسط بوتل کیچب داخل روغن داغ بصورت گردگرد بریزید و همینکه کمی گلابی شد از روغن بیرون کشیده داخل چکاوه که درست نموده اید بیندازید و زود بیرون کنید و بگذارید سرد شود

چکاوه را می توانید از یک گیلاس آب و یک گیلاس بوره و کمی زعفران درست کنید البته بگذارید خوب بجوشد تا به قوام آید

                                       



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۰:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

زیتون پرورده

 

زیتون پرورده

 مواد لازم:
▪ زیتون= ۱کیلو
▪ سیر= ۱بوته
▪ چهارمغزمیده شده= ۱ پیمانه
▪ اب انار= ۱پیمانه
▪ سبزی معطر
▪ رب انار= ۱ قاشق
▪ دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
▪ گلپر= ۲قاشق چای خوری
● طرز تهیه:
اول زیتون ها هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و چهارمغز چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۴۰:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)