به یاد روزهای دوران مکتب و ساعت های جالب و مفید تدبیر منزل ، به این فکر افتادم که آنچه را از آنجا آموختم و آنچه را که در طول زندگی تجربه کرده و آموختم و یا آنچه را که از دیگران شنیدم و یاد گرفتم را با شما قسمت کنم. اما آرزو می کنم که دیگر خانم ها نیز مرا در این راستا همرایی کنند، تا این صفحه مرجعی باشد برای همه تا اطلاعات مفیدی در مورد غذاهای اصیل و خوشمزهء افغانستان ، دکور و دیزاین خانه و اطلاعات مفید دیگر در زمینهء خانه داری، بدست بیاورند.
فتحیه غفوری
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۳۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
بیسکوییت با رویه شکلاتی
مواد لازم:
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر یک دوم پیمانه (75 گرم)
- کره 1 پیمانه (160 گرم)
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد یک و یک دوم پیمانه (170 تا 150 گرم)
- پودر نشاسته یک دوم پیمانه+ 1قاشق سوپخوری ( حدود 70 گرم)
- شکلات تخته ای 120 گرم
طرز تهیه:
آرد، نشاسته، وانیل و شکر را مخلوط کرده کره را به آن اضافه
کرده تا کاملاً کره به خورد مواد برود. تخمغ را اضافه نموده مخلوط میکنیم تا خمیر
یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس روی سطح صاف آرد
بپاشید و خمیر را روی آن به اندازه 3 میلیمتر با وردنه پهن کنید و قالب مورد نظر
قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 شده
یا بادام ترافل قرار داده.ابتدا 150 گرم آرد را اضافه نموده مراحل کار انجام شود
اگر خمیر چسبنده بود آرد را اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد.
توسط :
راضیه احدی
منبع:ماهنامه هنر اشپزی
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۲۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
یه بسته پودر ژله قرمز (انار یا هندوانه)
رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کردم و توی مایکرو گذاشتم تا خوب حل بشه ..بعد 1
لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم توی قالب و رفت تو یخچال (چند قاشق اضافه
موند برای روی بیسکویتها)
بیسکویتها
رو هم خرد کردم و وقتی ژله م بست یه لایه روش ریختم و از ژله باقیمونده
قبلی با قاشق کمی روش ریختم...فقط برای اینکه منسجم بشه و قاطی نشه ..باز
رفت توی یخچال تا جایی که بیسکویت جدا نباشه از ژله زیری. یه بسته دیگه ژله قرمز رو با یه لیوان آبجوش حل کردم و کمی گذاشتم تا از
دما بیفته... بعد با 1 لیوان شیری که قبلش از یخچال درآوردم و گذاشتم به
دمای محیط برسه مخلوط کردم و روی بیسکویتها ریختم و گذاشتم یخچال همین دیگه ... بعدشم مثه همه دسرها با گذاشتن توی آب گرم ژله رو در میاریم
منبع:هانی شف
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۲۰ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع دوسوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
ارده یکدوم پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوریطرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده، مخلوط کنید. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را در قالبی که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید. در آخر روی آن گردو ریخته و در فر با حرارت 170 درجهی سانتیگراد و به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید.
توسط : راضیه امیر ذهنی
منع:مجله هنر اشپزی
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
کره 125 گرم، نرم باشد
شکر 220 گرم(یک پیمانه)
تخم مرغ 2 عدد(کمی زده شده باشد)
پوره ی انبه 250 میلیلیتر(یک پیمانه)
ماست چکیده 60 گرم، یک سوم پیمانه
آرد 180گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوریطرز تهیه:
ابتدا قالب20 سانتیمتر را چرب کرده و کاغذ بیندازید. فر را با درجه ی حرارت 180 درجهی سانتیگراد یا 350 درجه ی فارنهایت یا گاز روشن کنید.
کره را با شکر بزنید تا سبک شود به آرد تخم مرغها را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مواد صاف و شفاف شوند سپس پوره ی انبه و بعد ماست را به مواد اضافه کنید.
دستگاه را خاموش کرده آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. (آرد را میتوانید با همزن برقی با سرعت کند نیز به مواد اضافه کنید.)مواد را در قالب ریخته کیک را به مدت یک ساعت و 15 دقیقه و یا تا زمانی که با فرو بردن خلال دندان در کیک، خلال تمیز از آن خارج شود بپزید. کیک را روی توری سیمی گذاشته تا 10 دقیقه در قالب در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به طور کامل روی توری خنک کنید. روی کیک را کمی پودر قند پاشیده و با انبه تزیین کنید.
توسط : نرگس نواب
منبع: ماهنامه هنر اشپزی
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۱۷ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
کیک تر شکلاتی..... این کیک رو من همیشه درست میکنم....علاوه بر طعم خوشمزه و حالت خیسی و تری که داره و اونو مثل برانی ها کرده.......بسیار هم راحت درست میشه و با مواد اولیه ی کم.....بارها شده که توی خونه فقط یدونه تخم مرغ داشتم و حسابی هم دلم خواسته کیک درست کنم......تهنا دستوری که احتیاج به تخم مرغ کم داره وحتی شیر هم نیاز نداره همین دستوره....
مواد لازم :
آرد ……. ۱ پیمانه
تخم مرغ ………. ۱ عدد
شکر ………… ۱ پیمانه
آب داغ ………… ۱ پیمانه
بیکینگ پودر …………. ۱ ق چ خ
جوش شیرین ……….. ۱ ق چ خ
پودر کاکائو ………. ۱/۲ پیمانه
کره آب شده……………. ۶۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه
شکلات ذوب شده همراه با کره به میزان دلخواه
طرز تهیه :
همه مواد رو بجز تخم مرغ و کره با هم مخلوط میکنید .. بعد تخم مرغ و کره رو هم اضافه میکنید و با دور کند همزن خوب مخلوط کنید .
موادش در نظر اول خیلی از بقیه ی کیک ها شل تره ولی نگران نباشید مشکلی نیست
مواد رو توی قالب که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید بریزید . و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه توی فر قرار بدید.
من معمولا زمان کمتری رو توی فر قرار میدم......
اجازه بدید خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید و در حالی که هنوز کمی گرمه شکلات ذوب شده رو روش بریزید.....
برگرفته از به پاتوق
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۱۶ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
برای پخت کیک زمردی یا کیک سبز رنگ به دستور کیک مخملی نیاز دارید که تو پستای قبل هست
همون طور که گفتم با دستور کیک مخملی پخته میشه ولی به جای رنگ قرمز از رنگ خوراکی سبز استفاده میکنیم و با روکش پنیری روکش میکنیم......میتونیم کیک رو با اسکوپ یا قاشق بستنی به شکل یه گردی کوچیک در اورده و توی مخلوط شکلات سفید آبکرده و کره فرو برده و به شکل آبنبات های رنگی دربیاریم....
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت:
۰۸:۳۹:۱۵ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)