بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

برانیز گردویی


کره 160 گرم

شکر 1 و 4/1پیمانه

پودر کاکائو 4/3پیمانه

وانیل یک قاشق چایخوری

تخممرغ درشت دو عدد

آرد 3/2پیمانه

گردو خرد شده یک پیمانه

نمک 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برانیز یا برونی همیشه رنگ قهوهای دارد و در تهیه آن از شکلات یا کاکائو استفاده میشود به این دلیل به این نام مشهور شده و اگر از شکلات سفید استفاده شود بلوندیز نامیده میشود.

فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کرده، قالب مربع 20 سانتیمتری را با آلومینیوم(فویل) کاملا پوشانده سپس چرب میکنیم. (بهتر است از روغن جداکننده یا اسپری روغن استفاده کنید).

کره را با حرارت ملایم آب کرده کنار میگذاریم بلافاصله شکر، پودرکاکائو، دو قاشق چایخوری آب، وانیل و نمک به آن اضافه و مخلوط میکنیم. حالا میگذاریم و حدود پنج دقیقه از حرارت بیفتد. (ولی هنوز گرم باشد) تخممرغها را جداگانه به مواد اضافه کرده بعد گردوها و آرد را به مواد میافزاییم. خمیر برونی را در قالب ریخته و در فر به مدت 30 دقیقه میپزیم. (توجه داشته باشید که تمام برانیزها پس از پخت مغز نرمی دارند و مثل کیک کاملا خشک نیستند.) پس از پخت قالب را روی پنجره سیمی خنک کرده و برونی را از فویل جدا نموده و به صورت مربع یا مستطیل برش زده سرو میکنیم.

نکته:

بهتر است این شیرینی در دمای محیط نگـهداری شود.

خانم آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی و قنادی مجله 92 صفحه36
خانواده سبز
 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سس مکزیکی هفت لایه

این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست کردنش باید کمی وقت بیشتری صرف کرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای کنسرو شده و سس تاکو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.

مواد لازم سس مکزیکی هفت لایه:

سس گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم

آب: ۱/۴ پیمانه

پودر فلفل چیلی: ۱/۴ قاشق چایخوری

زیره: ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا: ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر: ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل قرمز آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

راتاتوی (غذای گیاهخواران)

مواد لازم :

پیاز درشت: ۲ تا ۳ عدد

بادمجان متوسط: ۵ تا ۶ عدد

کدوی متوسط: ۳ تا ۴ عدد

گوجه فرنگی درشت: ۵ تا ۶ عدد

فلفل سبز دلمه ای: ۲ تا ۳ عدد

سیر: ۲ تا ۳ پره

سبزی معطر(نعناع ، ترخان و جعفری): یک دسته کوچک

روغن زیتون: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)

نمک: به مقدار کم

به جای فلفل سبز دلمه ای می توانید از فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود ۱۵۰ گرم نیز مصرف کنید.

طرز تهیه :

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

حمص

هوموس یا حمص، در حقیقت نوعی اردور یا پیش‌غذاست که می‌توان آن را یکی از جذابیت‌های آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی این رسپی در کنار ویژگی‌های غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندان‌تان بی‌نظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد.

مواد لازم:

نخود پخته: ۲۵۰ گرم

ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۱۰ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

پاپریکا: ۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱ - نخود را با کمی آب باقی‌مانده از پختش کاملا له کنید، طوری که هیچ تکه‌ای در آن نبوده و پودر شده باشد.

۲ - در یک کاسه،‌ ارده و آبلیمو را با دوسوم روغن زیتون مخلوط کنید. خمیر نخود را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۳ - هوموس را در یک ظرف کشیده و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بدهید. پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو کنید.

نکات:

۱ - نسبت نخود،‌ ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.

۲ - کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم می‌توان به هوموس اضافه کرد.

۳ - یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد ارده آن است که با آب سفت می‌شود!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزا پپرونی

مواد لازم:

۱- ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

۲- سس قرمز

۳- پنیر پیتزا

۴- سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

۵- گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

۶- روغن مایع

۷- خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)

طرز تهیه:

ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید. اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید. ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

دوستان عزیز من خودم همیشه واسه درست کردن خمیر یه پیتزا یه پیمانه ارد سبوس دار+یه پیمانه ارد سفید+یک ق غ خمیر مایه فوری+نمک رو مخلوط میکنم بعد تقریبا یه پیمانه اب رو کم کم اضافه میکنم و یه ربع استراحت میدم.اگه خمیرتون خوب از اب درنیومد بدونین حتما یه جای کارو اشتباه رفتین چون من خودم حدااقل هفته ای یه بار از این خمیر استفاده میکنم .فقط باید قلقش دستتون بیاد

نکته:

در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه میموسای تخم‌ مرغ یک پیش غذای جهانی

نوعی پیش‌غذا که برای یک شام ساده و سریع بی‌نظیر است. این خوراک با اسامی مختلف در سراسر اروپا و آمریکای شمالی رواج دارد و بسته به منطقه، مواد تشکیل‌دهنده آن متفاوت است. در فرانسه نام آن میموسا و مایونز جزء لاینفک آن است. میموسا یا تخم‌مرغ پر شده، معمولا سرد سرو می‌شود، اما اگر آن را داخل نان گذاشته و در فویل پیچیده و در فر تنوری کنید، تجربه‌ای بی‌نظیر خواهید داشت.

مواد لازم:

تخم‌مرغ درشت: ۸ عدد

سس مایونز: یک قاشق غذاخوری

سس خردل: یک قاشق چای‌خوری

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- تخم‌مرغ‌ها را ۳۰ دقیقه زودتر از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد. آنها را در یک قابلمه گذاشته و تا ۲ سانتی‌متر رویشان آب بریزید. آب را روی شعله متوسط به جوش آورید. پس از ۴ دقیقه در آن را بسته و از روی شعله بردارید، پس از ۱۰ دقیقه تخم‌مرغ‌ها را از آب خارج کرده و پوست آنها را بکنید.

۲- تخم‌مرغ‌ها را از وسط نصف کرده و زرده آنها را در یک کاسه بریزید. با چنگال زرده‌ها را له کنید، سس‌ها و آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

۳- مایه زرده را در قیف ریخته و داخل سفیده‌ها را با آن پر کنید. این غذا را با نان سیاه، سالاد کاهو و سبزیجات آبپز سرو کنید.

نکات:

۱- می‌توانید سفیده را خرد کرده و با مایه زرده روی نان قالب زده با بیسکویت شور و گوجه‌فرنگی سرو کنید.

۲- این خوراک با خاویار فوق‌العاده است. اگر دست‌تان به خاویار رسید آن را به این روش سرو کنید.

۳- از کره نرم شده هم در مایه زرده می‌توانید استفاده کنید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

فلافل

نخود 1 پیمانه یا 1 لیوان - سیر خام 2 تا حبه - نمک و فلفل قرمز تند و زردچوبه - تخم گشنیز و زیره سبزه پودر شده 1 ق غذاخوری سر پر

* نخود را 24 ساعت خیس کنید و در این مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ کمتری ایجاد کنه و هم بوی بد نگیره .بعد از این مدت نخود را بشورید و بگذارید تا آبش کمی بره بعد با تمام مواد بالا داخل غذا ساز یا مولینکس ریخته تا خوب وریز و له بشه .در حدی که وقتی بهش دست می زنید احساس کنید مثل خمیر میشه در دست بهش شکل داد . حالا تابه را روی حرارت گذاشته با روغن وقتی داغ شد ، کف دستتان راکمی مرطوب کرده و یک قاشق از مواد فلافل برداشته یکی دو دور توی دستتون بچرخونید تا مواد بهم بچسبند بعد کمی روش فشار بدین تا شکل دایره پیدا کنه و داخل روغن سرخ کنید. یا اگر دوست دارید و راحت هستین از این دستگاه های آماده فلزی که برای درست کردن فلافل دارن استفاده کنید که من با دست خیلی راحت تر هستم.

واسه سرو نون باگت(از نوع بلندش ) رو باز کنین و داخلش رو خالی کنین و خیارشور+جعفری+سس مایونز رو با غذاساز مخلوط کنین تا به صورت سس شه و بریزین تو نون باگت.بعد هم گوجه فرنگی که بهش نمک و اویشن زدین بزارین و بعد هم فلافل.میتونین روش هم چیپس خلالی بریزین.
* این فلافل خیلی ترد و خوشمزه میشه. توصیه می کنم اصلا در فکر حذف کردن تخم گشنیز و زیره سبز نباشین که هم جلوی نفخ نخود رو می گیرن هم طعم فلافل رو بسیار خوشمزه میکنن.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

عکس جدیدترین کیک ها

 

 

 

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کوکی

کوکی جو با کرم شکلاتی(از سرکار خانم کاوه)

کره   ------------   ۱۰۰ گرم

عسل------------   ۶۰ میلی لیتر یا ۴/۱ پیمانه

جو پرک فوری---    ۲۰۰ گرم

شکر خام-------      ۱۱۰ گرم

آرد--------------     ۳۰ گرم

 

 

مواد لازم کرم شکلاتی(گاناش)

شکلات سیاه:۱۵۰ گرم

خامه:۶۰ میلی لیتر

 

زمان اماده سازی:۲۰ دقیقه

زمان پخت:۱۵ دقیقه

تعداد سرو:۲۰ عدد

 

طرز تهیه:

کره و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.باقیمانده مواد را داخل کره و عسل ذوب شده ریخته و خوب مخلوط کنید.از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته گرد کنید و داخل سینی قرار دهید.کمی روی ان فشار اورید تا مسطح شود.تمام مواد را به همین ترتیب اماده کرده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر متوسط ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

شیرینی ها را به صورت گرم از سینی جدا کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید.لایه زیرین نیمی از شیرینی ها را با کرم پوشش داده ۲ تا ۲ تا به هم بچسبانید.

طرز تهیه کرم:

شکلات و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود و کرم یکدست شود.

این کوکی بدون کرم قابلیت ماندگاری طولانی دارد.

===========================================================

کوکیز شکلات چیپسی

دوستان این کوکی از دستورات خوب خانم گلریز کاوه هستش که من خیلی بهش علاقه دارم.مزه ش خیلی عالیه.امیدوارم تهیه کنین و خوشتون بیاد

 

مواد لازم:

کره                       ۱۲۵ گرم

شکر سفید            ۱۴۰  گرم

شکر قهوه ای         ۱۴۰  گرم

وانیل                     ۴/۱ ق چ

جوش شیرین          یک ق چ

آرد                       ۳۱۰  گرم

شکلات چیپسی     ۳۰۰ گرم

تخم مرغ کمی زده شده   ۲ عدد

 

زمان اماده سازی:۱۵ دقیقه

زمان پخت:۱۲-۱۵ دقیقه

تعداد سرو:۴۵ عدد

 

طرز تهیه:

کره+شکر+وانیل را خوب بزنید تا حالت کرمی پیدا کند

تخم مرغ را به تدریج اضافه کرده بعد از هربار اضافه کردن خوب بزنید

جوش شیرین+آرد+شکلات چیپسی را با هم مخلوط کرده وبه مواد فوق اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۱۲  دقیقه بپزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شیرینی ساوارین

شیرینی ساوارین

مواد لازم برای 18 عدد:
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق سوپخوری
شیر ولرم 125 میلی‌لیتر
آرد 300 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
کر‌ه‌ی مذاب 180 گرم
مواد لازم جهت تزیین ساوارین‌ها:
شربت بار 150 میلی‌لیتر
خامه 120 گرم
میوه جهت تزیین ساوارین‌ها
مارمالاد زردآلو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر ساوارین:
مایه خمیر، شکر و دو قاشق غذاخوری از کل مقدار آرد را درون کاسه‌ مخلوط کرده، شیر ولرم را به آن اضافه کرده، هم بزنید. در ظرف را گذاشته، در جای گرمی به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر عمل کرده و روی آن محدب شود. تخم‌مرغ‌ها، وانیل و نمک را کاملاً هم بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شود. مایه خمیر عمل آمده را با مخلوط تخم‌مرغ هم زده، آرد الک شده را کم‌کم اضافه کرده، با همزن مخلوط کنید. روی کاسه را پوشانده، مدت نیم‌ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود. کره‌ی مذاب (داغی آن کاملاً گرفته شده باشد) را به خمیر اضافه کرده، به کمک همزن آن‌ها را زیاد درون خمیر فرو نبرید تا خمیر روی پایه‌های همزن بالا نیاید.
خمیر آماده شده را درون قیف پارچه‌ای که سر ماسوره‌ی گرد به قطر یک‌سانتی‌متر درون آن گذاشته‌اید ریخته و قالب‌ها را تا نیمه حجمشان با این خمیر پر کنید.
حدود 15 دقیقه به خمیر ما استراحت مجدد دهید تا پف کند.
فر را روی حرارت 140 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بعد از استراحت دوم خمیر(استراحت خمیر درون قالب) قالب‌ها را درون فر بگذارید.
شیرینی‌ها را به مدت 25 دقیقه بپزید تا رویه‌ی آن‌ها کاملاً طلایی شود. وقتی شیرینی‌ها را از فر درآوردید، بگذارید داغی آن‌ها گرفته شود، سپس روی تور سیمی برگردانید. وقتی کمی خنک شدند با یک عدد خلال دندان روی آن‌ها منافذی ایجاد کنید و شربت غلیظ را روی آن‌ها بریزید تا کاملاً به خوردشان برود. (این کار را با قلم‌موی آشپزخانه هم می‌توانید انجام دهید.
وقتی ساوارین‌ها کاملاً خنک شدند، قسمت گودی روی ساوارین‌ها را با خامه‌ی فرم گرفته، شکوفه زده و با میوه‌های دلخواه تزیین کنید.
در انتهای کار مارمالاد زردآلو را گرم کرده، از تزیب رد کنید تا یک‌دست شود و آن را با قلم‌مو روی میوه‌ها و ساوارین‌ها بمالید. مالیدن مارمالاد بر روی ساوارین‌ها فقط برای جلا دادن به کار است. می‌توانید آن را حذف کرده و روی میوه‌ها را با ژله‌ی محلول یا آگار آماده کرده بپوشانید تا پلاسیده نشوند.
نکته آشپزی:
1ـ کره‌ی مذاب را از ابتدا خمیر ساوارین اضافه نکنید چون مقدار زیاد آن مانع فعالیت خوب مایه‌خمیر می‌شود. به همین دلیل است که آن را بعد از پف اولیه‌ی خمیر به کار ببرید.
2ـ قالب‌های سیلیکونی ساوارین نیاز به چرب کردن ندارند.
3ـ شربت بار استفاده شده برای ساوارین به صورت زیر تهیه می‌شود: 2 پیمانه شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت قرار داده، سه قاشق غذاخوری کنستانتره‌ی پرتقال (سن کوئینگ غلیظ) به آن اضافه کرده، با هم‌زدن مداوم و شست‌و‌شوی دور ظرف با آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا شربت غلیظ شده و به دمای 104 درجه سانتی‌گراد برسد.
شربت را وقتی داغ است روی کیک ولرم بریزید تا جذب آن‌ها شود.
4ـ به جای شربت بار تهیه شده با کنستانتره‌ی پرتقال می‌توانید شربت را با آب زردآلو یا هلو تهیه نمایید.

توسط : ژانت طوروسیان

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۱۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)