بک لینک -
دولمه نان باگت
مواد مورد ضرورت
دو دانه نان
دو دانه تخم مرغ
پیاز سرخ شده
رب بادنجان رومی
گوشت قیمه 200 گرام
پنیر پیتزا
طرز تهیه
گوشت قیمه را با پیاز و نمک و مرچ و رب بادنجان رومی می پزیم بعد تخم مرغ و پیاز خشک سرخ شده را با پنیر وگشنیز و جعفری و مرچ سیاه و مرچ سرخ و نمک مخلوط میکنیم
نان باکت را گرد گرد بریده و نان ها را داخل کرایی که کمی روغن دارد می چینیم و داخل انها را از مواد تهیه شده می ریزیم وهر دو طرف نان ها را سرخ می کنیم و داخل ظرف دلخواه تان بچنید و اطراف ان را با سبزی و لیمو و مرچ تازه تزیین کنید
نارنج پلو
موادمورد ضرورت
پوست نارنج و یا مالته به مقدار دلخواه
خلال بادام پوست شده
خلال پسته پوست شده
برنج نیم کیلو
روغن نیم گیلاس
زعفران
طرز تهیه
برنج را که قبلا نم نموده اید جوش داده و صاف نماید وبعد از اینکه آب روغن برنج را اضافه نمودید
خلال پوست مالته و یا پوست نارنج را قبلا چند بار جوش داده تا تلخی آن کاملا از بین برود و کمی چکاوه بوره درست نماید و خلال نارنج و یا مالته را داخل چکاوه اضافه کنید تا خوب طعم شیرینی را به خود بگیرد و یاد تان نرود که به چکاوه کمی زعفران اضافه نماید تا رنگ بهتری به خلال نارنج و یا مالته بدهد و بعد آنرا با خلال بادام و پسته یکجا نموده زمانیکه برنج را دم کردید همه مواد را در کنار برنج بگذارید و یا داخل کاغذ المونیم پیچیده در کنار برنج تان بگذارید. وقتی که برنج تان دم کشید برنج را در ظرف مورد نظر تان بکشید و روی آن کمی از برنج را زعفران زده همراه با خلال بادام و پسته و خلال نارنج تزیین نماید .
کچری
مواد مورد ضرورت
برنج - سه گیلاس
ماش- سه گیلاس
بولیونگ گوشت سه دانه
نمک به مقدار ضرورت
مرچ سرخ و مرچ سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ماش را جدا گانه بپزید و کمی روغن را داخل دیگ انداخته رنگ بوره درست کنید و داخل ان سه دانه بولیونگ گوشت را بیندازید و آب و نمک و مرچ را به علاوه نمایید
برنج را که قبلا تر نموده اید همرا با ماش با مواد مذکور مخلوط نمایید و آب آنرا انقدر بریزید که برنج و ماش خوب نرم شوند و به همدیگر بچسپند و وقتی آب آن خوب خشک شد انر دم کنید
نیم کیلو گوشت کوفته
پیاز
روغن
دال نخود
مرچ سیاه
مرچ سرخ
نمک
رب بادنجان رومی
زرچوبه
پیاز را در روغن سرخ نموده گوشت فیمه را به اضافه نمایید و خوب سرخش کنید بعد نمک /مرچ و رب بادنجان رومی و دال نخود و کمی اب به اضافه کنید و بگذارید تا به روغن بیاید و دال نخود هم پخته شود سعی کنید روغن قیمه زیاد باشد چون برنج روغن کم دارد
برنج دم کشیده را داخل ظرف بکشید و وسط برنج را خوب چقر کنید و داخل انرا ماس بزنید و بعد قیمه اماده را داخل بریزید و اطراف انرا با ماس با سیر و مرچ سرخ و نعناع خشک تزیین کنید