بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

پیتزا نان سایچ

پیتزا نان ساسچ

 

 مواد لازم

نان ساسج یک بسته

گوشت قیمه نیم کیلو

پنیر

مرچ سیاه و سرخ

کیجپ

نوش پیاز

طرز تهیه

نان ها را از وسط نیم نموده روی فطنوس داش بچینید البته روی فطنوس را قبلا چرب کنید

روی آن گوشت قیمه را طوری که برای پتزا درست می کنید بریزید و نوش پیاز های  را میده نموده با مرچ و نمک مخلوط نمایید و روی نات ها بریزید بعد کمی  کیچب هم روی نان ها بریزید و در اخیر پنیر را  روی نان ها رنده کنید و مدت پانزده دقیقه در داش بگذارید غذا آماده است  بکشید و به نوع دلخواه تان تزیین کنید .

 

 

 

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بورانی کدو

 

بورانی کدو

مواد لازم

کدو چهار دانه

کچالو سه دانه

سیر  سه حبه

ماس

روغن

مرچ سرخ

زرچوبه

رب بادنجان رومی  

طرز تهیه

کدو ها را پوست نموده به طرز دلخواه ببرید و بعد در روغن سرخ نمایید و

لابلای آن کچالو بگذارید و روی و رب بادنجان رومی را با آب و  زرچوبه و نمک و مرچ  مخلوط نموده بریزید و بگذارید با روغن بیاید بعد از آنکه به روغن آمد آنرا در ظرف بکشید و روی آنرا ماس که با سیر مخلوط نموده اید بریزید

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کباب ران گوسفند

 

 

 

کباب ران گوسفند       

                                      

مواد لازم

دو دانه ران گوسفند

مرچ سیاه و سرخ

روغن زیتون

نمک

سیر

لیمو

آب پیاز  

طرز تهیه

یکروز قبل از پختن گوشت را با تمام این مواد اخته نموده لای کاغذ آلمونیم بپیچانید و داخل یخچال بگذارید البته یاد تان نرود که چند جای گوشت را با کارد سوراخ سوراخ کنید تا تمام مواد در گوشت نفوذ کند

قبل از این که گوشت  را داخل داش بگذارید داش را با حرارت دوصد گرم کنید و بعد گوشت ها داخل داش بگذارید وقتی گوشت را داخل داش گذاشتید درجه داش را کم کنید

روی 150 درجه و بگذارید که گوشت آرام آرام بپزد البته گوشت را با همان کاغذ آلمونیمش بگذارید و مدت چهار تا پنج ساعت طول می کشد تا پخته شود و قتی پخته شد کاغذ را از روی گوشت پس کنید و روی گوشت را کمی با روغن چرب کنید و بگذارید به نوع دلخواه تان سرخ شود و بعد در ظرف بکشید و اطراف آنرا با سبزیجات تزیین نمایید   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۵۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

قابلی پلو

 

قابلی پلو

 مواد مورد ضرورت       

خلال زردک   سه دانه زردک     

کشمش سیاه  200 گرام

خلال بادام  به مقدار دلخواه

برنج    پنچ گیلاس

روغن  نیم گیلاس

نمک

هیل  

طرز تهیه

پنج گیلاس برنج را شسته و نم میکنیم اگر چند ساعت برنج در آب نم بماند بهتر است

آب را جوش آورده دو قاشق غذا خوری  نمک داخل آن می اندازیم و بعد برنج را که نم کرده بودیم آبش را گرفته داخل آب جوشیده می ریزیم و با حرارت بالا می گذاریم خوب جوش بخورد تا دانه برنج نرم شود بعد برنج را صاف می کنیم .

برنج صاف شده را دوباره داخل دیک می اندازیم .

نیم گیلاس روغن را با یک گیلاس آب و دو دانه بولیونگ گوشت و نیم قاشق نمک خوب جوش می دهیم وبعد این آبروغن را روی برنج خالی نموده و همه برنج را خوب مخلوط می کنیم.

اگر آب گوشت که پخته کردیم داشته باشیم می توانیم به جای بولینک  گوشت و آب استفاده کنیم ) 

خلال زردک را در روغن سرخ نموده کمی بوره روی آن می پاشیم و بعد کشمش را نیز کمی در روغن سرخ می کنیم

خلال زردک و کشمش و خلال بادام  را با هم مخلوط نموده روی آن هیل و کمی بوره می اندازیم

تمام مواد را روی برنج می گذاریم و دیگ برنج را روی حرارت زیاد گذاشته تا اب آن خشک شود و شروع کند به تی دیکی گرفتن و بعد حرارت زیر دیگ را کم نوده مدت چهل دقیقه می گذاریم دم بکشد  زردک و کشمش را جداگانه می کشیم

وقتی برنج را کشیدیم بعد  روی آن زردک و کشمش و خلال بادام  را می ریزیم  .

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کوفته

 

 

 

 

 

 

 

    

کوفته

 مواد لازم

یک کیلو گوشت کوفته

دو  تا سه دانه پیاز

مرچ سرخ تند / مرچ سیاه / سیر/  به مقدار ضرورت

دال نخود

رب بادنجان رومی

پیاز رنده شده برای لعاب

طرز تهیه

گوشت و پیاز رنده شده همراه با سیر میده و نمک و مرج سیاه و سرخ را مخلوط نموده خوب مالش میدهیم .

پیاز رنده شده را نیم سرخ نموده و رب بادنجان رومی و نمک و مرچ را به اندازه دلخواه به  به آن اضاافه می کنیم و یک و نیم  گیلاس آب به اضاافه می کنیم  می گذاریم جوش بیاید بعد از آنکه آب جوش امد کوفته ها را به اندازه دلخواه گرد گرد نموده داخل لعاب آماده شده که جوش می خورد می اندازیم  و می گذاریم مدت نیم ساعت جوش بخورد تا به روغن بیاید

دال نخود را جداگانه می پزیم  و کمی نمک و روغن می زنیم که رنگش عوض نشود وقتی پخته شد داخل کوفته اضافه می کنیم

کوفته آماده است در کنار یک برنج ساده سفید خوش مزه است .

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه ای ماهی پلو

 ماهی پلو

مواد مورد ضرورت

برنج – پنج پیاله برنج

گند نه – نیم کیلو

سیر – یک غوزه

روغن – یک گیلاس

نمک

شوید

 طرز تهیه

آب برنج را جوشانده بعد گندنه های ریزه شده را داخل اب جوش می ریزیم و می گذاریم که خوب جوش بخورد و نمک را به آن اضافه نموده بعد برنج را اضافه نموده با هم می جوشانیم

تا برنج مان نرم شود بعد برنج را صاف نموده و لابلای برنج سیر میده شده و شوید خشک و یا تازه را می ریزیم و یک گیلاس روغن را با یک و نیم گیلاس آب و کمی نمک را مخلوط نموده روی برنج می ریزیم و برنج را دم می کنیم و مدت نیم ساعت برنج را دم می گذاریم

ماهی ها را با روغن زیتون / لیمو / نمک / سیر تازه  / مرچ سیاه / و کمی مرج سرخ تند اگر دوست داشته باشید مخلوط نموده دو یا سه ساعت بگذارید بهد ماهی ها را روی جالی داش بگذارید و زیر آنرا فطنوس داش بگذارید که روغن ما هی داخل فطنوس بریزد و ماهی ها را در قسمت وسط داش قرار دهید و داش را با درجه 150 -180 درجه گرم کنید و بگذارید تا ماهی ها خوب سرخ شود

ماهی ها را می توانید در روغن هم سرخ کنید

ابن ماهی پلو با سیر ترشی بسیار خوش مزه است

 

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بولانی

 

 

 

مواد لازم

آرد

آب

نمک

تخم مرغ

گندنه

مرچ سرخ

روغن

طرز تهیه

آرد گندم را با نمک و آب و یک یا دو دانه تخم مرغ خمیر نموده و از خمیر ذغاله های کوچک درست کنید

ذغاله ها را هموار نموده داخل آنرا گندنه ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید و با آش گز خوب هموارش کنید تا خوب نازک شود

روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش بچینید و رویشان را چرب کنید

وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست صرف نمایید

  



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

منتو

 


منتو


مواد لازم

گوشت کوفته( گوشت چرخ کرده شده )  یک کیلو

پیاز

دال نخود

نمک و مرچ

قروت و یا ماست

روغن

غوره انگور

تخم گشنیز

سیر  

طرز تهیه منتو

گوشت کوفته ای را بگذارید بپزد البته بدون آب و بعد از پختن گوشت ادویه مورد ضرورت را به آن اضافه کنید

و بعد پیاز را به اندازه دانه های کشمش خورد نموده به آن اضافه نمایید وکوشش کنید که مقدار پیاز از مقدار گوشت زیاد تر باشد  همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید مواد داخل منتو آماده است

خمیر منتو را اگر اینطور تهیه کنید بسیار خوش مزه تر می شود

آرد به مقدار ضرورت

دو دانه تخم مرغ                                                        

نمک

کمی روغن

شیر

آب  

همه مواد را مخلوط کنید و سعی کنید که خمیر تان کمی سخت باشد نه اینکه نرم باشد چون خمیر سخت زود تد و راحت تر نازک می شود اما خمیر نرم زما ن می برد تا به طور دلخواه تان درست شود

بعد از اینکه خمیر آماده شد آنرا نازک هموار نموده یا با آش گز و یا با ماشین آش اگر در دسترس دارید

خمیر هموار شده را با سر قوطی چهار کنج و یا گرد ببرید و داخل هر کدام آن یک قاشق از مواد آماده را بریزید و خمیر را به نوع دلخواه تان بسته کنید .

منتو را در دیک مخصوص آن می پزند که دارای چهار چلو صاف است و چلو صاف ها را چرب نموده منتو ها را داخل آن بچینید و بگذارید با بخار آب بپزد

مقدار گوشت چرخ کرده را با مقدار پیاز و دال نخود و رب بادنجان رومی و ادویه تند که نمک و مرچ سیاه و سرخ خوب بپزید و بگذارید به روغن بیاید

ماست و سیرمیده شده  را آماده نماییدو با هم مخلوط نمایید  و ظرفی را که در آن قرار است منتو را بکشید روی آنرا  ماست و سیر مخلوط شده بزنید

بعد منتو ها را دانه دانه از دیک بکشید و روی ماست وسیر بگذارید و روی منتو ها را دوباره ماست وسیرومرچ سرخ و نعناع و مرچ سیاه غوره انگور و تخم گشنیز را  پاش بدهید  و در آخر موادایکه از گوشت کوفته درست کرده اید روی منتو ها بریزید و برای زیبای هر چه بیشتر منتو ها اگر مقداری گشنیز تازه را ریزه کنید و روی منتو بگذارید هم خوش مزه و خوش عطر می شود و هم زیبای بیشتر به منتو می دهد   

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نکته های آموزنده خانه داری

 

تلخی بادنجان

برای اینکه بادنجان ها تلخی خود را قبل از پختن از دست بدهند آنها را بعد از اینکه پوست کردید نمک روی آن ها پاش بدهید و چند ساعت بمانید با آبیکه از بادنجان ها بیرون می شود هم تلخی آن از بین می رود و هم بادنجان ها در موقع سرخ کردن روغن زیاد را به خود جذب نمی کنند .

 

لکه زنگ روی لباس

برای از بین بردن لکه زنگ روی لباس از لیمو کمک بگیرید البته چند قطره لیمو را روی زنگ لباس بزنید و بعد آنرا اتو کنید .

 

جلو گیری از ترقیدن سوسیس

برای اینکه از ترقیدن سوسیس  در داش و یا روی منقل جلوگیری کنیم آنه را قبل از پختن داخل شیر سرد کنید و بعد بپزید .

 

زود پختن گوشت

اگر به گوشت که در حال پختن است کمی آب لیمو اضافه کنیم هم گوشت مزه دار می شود و هم زودتر پخته می شود .

 

جلو گیری از بخار سر دیگ شیشه ای

 برای اینکه از بخار کردن سر شیشه ای دیگ جلوگیری کنیم سر دیگ را از داخل با پوست لیمو بمالید .

 

سفید نگهداشتن سمارق

اگر می خواهید سمارق در وقت پختن سیاه نشود سر دیگ را کمی باز بگذارید .

 

جلوگیری از فاسد شدن شیر

برای جلوگیری از فاسد شدن شیر کمی در آن سودا بریزید البته در کوتاه مدت از خراب شدن شیر جلوگیری میکند و هم هضم آنرا آسان میکند .

باز کردن لوله آب

برای باز کردن لوله آب یک گیلاس سودا و یگ گیلاس نمک و آب جوشیده را در لوله بند شده بریزید و یک ساعت بگذارید برای باز شدن لوله آب کمک می کند .

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

معجزه های نمک

 نمک و معجزه های آن

نمک بر علاوه اینکه از مواد لازم و ضروری غذا پختن است یکی از مواد پاک کننده نیز میباشد

اگر نمک را با آبلیمو و سرکه و یا سودا یکجا کنیم قدرت پاک کننده بودن نمک را افزایش می دهد .

برای موارد زیر می توان از نمک کمک گرفت

بر طرف کردن لکه چای و قهوه

شستن ظروف نقره ای

لکه های آب مانده در گلدان و اکواریوم 

شستن داش  با نمک

بر طرف کردن بوی بد پیاز از دست ها با نمک و سرکه

از بین بردن لکه زرد عرق روی لباس با نمک و آب گرم

از بین بردن لکه خون با نمک و آب سرد

برای از بین بردن پوپنک های حمام از نمک و آبلیمو مایع غلیظی بسازید و حمام را ب آن بشورید

یخچال را با محلولی از سودا و نمک بشورید

اگر شمع را برای چند ساعت در محلولی غلیظی از آب و نمک بگذارید دیگر اشک نخواهد داشت

برای جلو گیری از برفک زدن و یخ زدن شیشه موتر و یا خانه از نمک کمک بگیرید یک اسفنج آغشته با محلول آب نمک را به شیشه بمالید وبعد با دستمال آنرا خشک کنید .  

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۸:۳۹:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)